Meteen naar de inhoud

Stempel Schatten Bloghop – Herfst

Hoihoi,

Welkom, leuk dat je er bij bent. Deze keer gaat de bloghop over de Herfst.
Een prachtig jaargetijde vind ik het, met haar mooie kleurenpracht.

Echter, ik heb deze keer gekozen om met puur wit te werken.


We hebben zulk mooi papier in het najaarsassortiment! Het heet “Fluwelen taferelen”. Echt een Stempel Schat naar mijn idee.
Het is vellum voorzien van een laagje fluweel in drie verschillende patronen. Zo mooi! En het is vooral heel aaibaar. Daar houden we allemaal van toch?

Het is super makkelijk te knippen. Ik knipte ovale stroken die ik vastlijmde op een open ring zodat het lichtje er makkelijk overheen gezet kan worden.
Voor de top van de pompoen gebruikte ik een cirkel van Whisper White met daarin een opening voor de steel van de pompoen.
En díe heb ik afgedekt met een stans uit de populaire set “Kunstig Etiket Stansen”. Deze is erg bruikbaar voor allerlei projecten en deze gebruik ik zelf heel graag.

De bladeren komen uit ook al zo’n prachtige stempelset die als bundel verkrijgbaar is: “Love of Leaves”. Deze zijn gestempeld met Versamark op “gewone” vellum, daarna met wit embosspoeder geheatembost. Daarna heb ik ze uitgestanst met de bijbehorende stansenset “Gestikte blaadjes”, het zorgt voor een perfecte finishing touch!
En het geheel is bijeen gebonden met wat stukjes Linnen Draad. Doordat ik het nog even om de steel van een penseel heb gerold krult het leuk!

Het is een gezellig stukje thuis-decoratie om ‘s avonds in huis een (kunst-)lichtje te laten schijnen. Gezellig, nu de avonden weer vroeg vallen.

Okee, tijd om verder te gaan naar de volgende deelnemer.
Maar, misschien wil je eerst nog een reactie achterlaten op mijn werk? Leuk, als je er even tijd voor wilt nemen.
Klik vervolgens op een van de namen hieronder en er komt je weer een SCHAT aan inspiratie tegemoet.

Wil je ontdekken welke producten ik gebruikte om ze zelf aan te schaffen, klik dan hieronder op de afbeelding om een overzicht te zien. Je komt dan in mijn officiële webwinkel, waar je ook jouw bestelling kunt plaatsen. Gebruik ook de Hostcode 4FWEDBMH van deze maand, die nog geldig is tot en met 31 oktober.

Wil je meedoen met de verzamelbestelling op 7 november, mail dan tijdig naar attelyootje@gmail.com

Heel veel hopplezier, en tot gauw maar weer.

Groetjes,
Yolanda

9 reacties op “Stempel Schatten Bloghop – Herfst”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.