Bloghop Creatieve Harten – Geschenklabels

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Greatieve Harten BLOGHOP'

Hoihoi,

Leuk dat je langskomt om de bloghop te volgen van de Creatieve Harten.
Het onderwerp voor vandaag is “Geschenklabels”. Daar krijg je vandaag heel veel inspiratie voor!

Voor mijn bijdrage heb ik gekozen om te werken met de stempelset “Happy Tails”.
Natuurlijk omdat wij zelf een heel lieve en toch soms ondeugende en rare hond (Simba/of liever Siebe…) hebben: een Friese Stabij, wit met zwarte platen. En met een machtig mooie staart, die pluim veert zo parmantig mee als hij loopt. En die staart kan ook zo blij kwispelen als hij ons ziet. Hij heeft echt een Happy Tail!

Een bekende van ons krijgt binnenkort een pup, en daardoor kwam ik op de gedachte wat lekkertjes te verpakken om kado te doen. En daarbij zijn ook geschenklabels nodig. Deze stempelset leent zich hier prima voor. En er is een bijpassende pons van, leuk!

Voor alle labels gebruikte ik de stansset Stitched Frames Framelits.
Voor het zakje met voertjes heb ik een kratje uit zwart cardstock gestanst, en dat bewerkt met de pootafdrukjes – die zijn wit ge-heat-embost. Aan het zakje een lint gebonden. Nu is dat lint (Polka Dot Tule) wit gestipt. En we hebben de Blends. De alcoholinkt zorgt ervoor dat het makkelijk en snel droogt. Ik heb willekeurig groepjes zwarte stippen gemaakt. Het tule blijft daardoor wit, wat het zwart-wit gevlekte leuk nabootst. En het staat ook zo grappig. De tekst spreekt voor zich en het is echt waar. Simba is onze derde stabij, toch weer heel anders dan de vorige twee honden.

Als tweede maakte ik een label voor aan de Dental Sticks. Die zitten met zijn tweeën verpakt in handige zakjes die slechts 5cm breed zijn (uit ons assortiment inderdaad…). Hier heb ik een ovaal bestempeld met Memento inkt en ingekleurd met drie kleuren Blends. De tekst heb ik op een apart stukje papier gestempeld, heel nauw eromheen uitgeknipt en de randen iets aangezet met een Blend-stift en verhoogd opgeplakt. De ovaal is naar achteren toe dubbelgeslagen vastgezet als topper.

Als derde kadootje heb ik een doorzichtig plastic doosje gebruikt (ook uit ons assortiment…). Hier omheen heb ik een strip cardstock geplakt, vervolgens een strip DSP ruitjespapier en dat omwikkeld met zwart twinedraad. Hieraan hangt een ovalen label waarop de hond slechts voor een deel gestempeld werd. Het oogje is extra uitgelicht door een drupje Fine-tip Glue erop te zetten.

De rode accenten maken dat het zwart-wit niet al te saai wordt. En ja, zo’n kleine Stabij-pup staat natuurlijk helemaal schattig met een rood halsbandje, zeg nou zelf… dan smelt je toch?

Hopelijk ben je door mijn bijdrage geïnspireerd geraakt om ook leuke geschenklabels te maken. De verpakkings-ideeën krijg je erbij kado van mij.
Ik zou het enorm fijn vinden als je een reactie op dit bericht wilt achterlaten.

De lijst met de andere deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam en de volgende blogger stelt zich aan je voor met haar project. Ik wens je veel plezier en graag tot de volgende keer.

Product Overzicht 

10 reacties op “Bloghop Creatieve Harten – Geschenklabels”

  1. Wat een leuk setje voor hondenliefhebbers!
    Je hebt een nieuwe look voor je website. Lekker fris!
    Ik krijg alleen nog steeds de tekst helemaal in het Engels…whahaha.
    Geen idee waarom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.