Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

Vandaag weer een bloghop van Stamp Impressions. Van harte welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen.
Wil je graag in je eigen taal lezen, gebruik dan even de vertaalknop.

Het onderwerp is deze keer Box Up! Oftewel Inpakken!

Er zijn heel veel mogelijkheden om iets te verpakken, van klein tot groot. En als je dat van papier kunt maken, is het helemaal leuk!

Deze maand is het Designer Series Paper in de aanbieding, dus ik dacht zo: laat ik het mooie papier gebruiken van de serie Magic in this Night. Je hebt er eerder deze maand ook al een blogpost mee gezien. Wil je hem nog een keer terugkijken, klik dan HIER.

Halloween vind ik een erg leuk onderwerp om mee te werken. Ik houd niet van alles, maar hier en daar een licht grapje ermee kan ik wel waarderen.

In onze buurt-app is gevraagd of de kindjes uit de buurt langs mogen komen voor een traktatie. Dus het lag voor de hand om een doosje met lekkers voor hen te maken. Er komen er nog meer, ben nog niet klaar, want er komen zo’n 30 kindjes en ik wilde deze alvast aan jullie laten zien.

Voor het doosje zelf gebruikte ik een stans: de “Mini Curvy Keepsakes” (vertaald: Dol op Doosjes stansset). Een kwart vel DSP kun je hier makkelijk voor gebruiken, dus je kan heel veel van deze doosjes maken uit een heel pak DSP.

Voor het label sneed ik een strook van 1″ Whisper White (normaal) en ponste een uiteinde met de “Lovely Labels Pick a Punch” (vertaald: Kies je eigen Etiket-pons). Na het ponsen sneed ik het strookje af op 1 1/4″. cm. Een gaatje ponste ik in de top met behulp van de “Detailed Trio Punch” (vertaald: Drie Accenten-pons)
Met deze pons heb je keuze:
1. hoe breed je je labeltje wilt maken (1/4′ – 1/2″ – 1″)
2. welke bewerking je aan de zijkant wilt.
Ik koos de minst spitse. Met een beetje verbeelding zie je er een grafzerkje in terug. Helemaal Spooky natuurlijk. Dat is voor mij dan ook net op de rand van het toelaatbare…

Ik koos het BOO!-stempeltje uit de stempelset “Banner Year”.
De vleermuizen koos ik uit de set “Everything Essential”.
Beide stempelsets vormen samen met een pons een bundel. Zo leuk om ermee te spelen!

Verder heb ik het labeltje bevestigd op een stukje Black Glitter Paper, geponst met de Fancy Tag Topper Punch (vertaald: “Stijlvol Strookje-pons).

Hiervoor sneed ik stroken van 1 1/4″ en sneed dit na het ponsen af op 4cm.

Het label is bevestigd met het echt prachtige brede spinnenwebachtige lint, en het geeft gelijk een mooie bling aan het geheel door het zilver dat erin verwerkt zit. Echt een musthave tijdens deze periode van het jaar, ook voor je kerstkaarten en -projecten heel goed inzetbaar!

Nu ik zo naar de strikken kijk… met een beetje verbeelding lijken het net vleermuizen, vind je niet?

Zo, genoeg gepraat. Leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn bericht uit te lezen 🙂
Het is tijd om je de gelegenheid te geven een reactie op mijn werk achter te laten onder deze blogpost.
Daarna kun je verder hoppen naar mijn volgende collega: klik op de onderstaande knop VOLGENDE om haar blog te bezoeken.

Wil je nog eens terug naar de vorige deelnemer, klik dan HIER of op de afbeelding hieronder:

Mocht je per ongeluk de weg zijn kwijtgeraakt tijdens het hoppen, dan kun je alsnog hieronder op de name klikken en zo weer de draad oppakken:

Salina van den Nieuwenhuizen – PaperStar*

Yvonne Spikmans – The Creative Teacup

Miranda Versteeg – Atelier Negen

Jose Hoogeveen – Stampin Treasure

Martina Auer – Fräulein Erdbeerli

Yolanda Pasterkamp-de Jonge – Attelyootje

Martina Duchkowitsch – Tinas Bastelecke

Fanny Minne

Als je naar mijn online Stampin’ Up!-webshop wilt gaan om te shoppen, klik dan HIER. (vergeet niet om de hostcode van oktober te vermelden)

Wil je meedoen in de verzamelbestelling op 24 oktober a.s., stuur dan jouw boodschappenlijst naar attelyootje@gmail.com. Of gebruik het contactformulier op deze website.

Groetjes,
Yolanda


Via onderstaand overzicht van gebruikte producten kun je ook naar mijn online webshop gaan, door te klikken op de afbeeldingen:

Product Overzicht

2 reacties op “Stamp Impressions Bloghop – Box Up!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stamp Impressions Bloghop – Box Up!