ALOHA Bloghop – Zeg het met Bloemen

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, tekst en water

Hoihoi,

Welkom op mijn blog en leuk dat je meehopt met onze Aloha Bloghop.

“Zeg het met bloemen!” is de uit 1917 daterende slagzin “Say it with Flowers” van de Amerikaanse bloemistenvereniging. Wij gaan er vandaag-de-dag nog lekker mee door.

Stampin’ Up! heeft erg leuk Designer Series Paper (Happiness Blooms) in het assortiment met sprekende kleuren. Wat bij deze serie opvalt zijn de coördinerende kleuren van de accessoires. Zo hebben de Happiness Blooms Enamel Dots (zie onderin het overzicht) dezelfde kleuren.

Toevallig kreeg ik een uitdaging toegestuurd, in de vorm van een setje papier, karton, enveloppen en een aantal Enamel Dots. Het blauw spreekt mij erg aan! Mooie diepe kleur! Op dit papier staan o.a. de leuke bloemen van de stempelset Bloom to Bloom. Ik heb het gecombineerd met de tekstset “Voorjaarswensen”.

Deze kaart lijkt een beetje op een album wat je uit kunt vouwen. In het midden zit een envelop waarin een kaart gestoken is als houder voor een kadokaart. De teksten komen uit een in het Nederlands vertaalde set: “Voorjaarswensen”.

Eén van de teksten heb ik een stukje verknipt, zo past het beter in mijn leven. Het gedeelte “voor jou mam” bewaar ik natuurlijk wel. Wat zou ze genieten van dit alles!

Het komt allemaal heel mooi uit: aan een uitdaging meegedaan, deze kaart voor de bloghop gemaakt én meteen een leuke verpakking voor een giftcard voor de verjaardag van onze dochter komend weekend. Heb jij ook weleens 3 vliegen in 1 klap geslagen? 🙂

Wil je verder hoppen en een zee aan bloemeninspiratie zien, klik dan op de namen hieronder om naar de volgende deelnemer te gaan.
Vóórdat je dat doet, zou ik het heel fijn vinden als je hieronder eerst een reactie op mijn bijdrage achterlaat. Alvast bedankt daarvoor!

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht

8 reacties op “ALOHA Bloghop – Zeg het met Bloemen”

  1. Ohhh dat verknippen heb ik nog niet gedurfd, maar je kunt er inderdaad zo veel meer mee!

    En leuk zo’n album-kaart-kadobon-ding! 😀 Ik had dat nog nooit gezien.

  2. Een geweldige serie vind ik dit. Heerlijk die bonte kleuren. Mooie cadeaukaart heb je ervan gemaakt! Groetjes, Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.