Meteen naar de inhoud

Paper Pumpkin Sunshine Box

Hoihoi,

Weet je nog? Een paar weken geleden werd de Box of Sunshine voor het eerst aangeboden, zolang de voorraad strekt. Hij is nog steeds verkrijgbaar. In het Engels, Duits of Frans.
Het is een erg leuke kit, lekker makkelijk om te verwerken, aan de hand van de handleiding en zo in een handomdraai een aantal mooie kaarten te maken. En als de doos overblijft, kun je hem bewaren of er een gezellige kadoverpakking van te maken.

De Sunshine Box is nog steeds verkrijgbaar en is zelfs afgeprijsd: van € 26,- voor € 19,50
Je vind hem in de Koopjeshoek van mijn Stampin’ Up!-Webshop. Klik HIER.


Dit zit er allemaal in: kaartbasis in 4 modellen, enveloppen, stickers en nog meer stickers, uitdrukplaatjes, labels om de teksten op te stempelen, inkt, zelfklevende glittertjes, plakpuntjes en dimensionals, en natuurlijk zit er vel met photopolymeer stempels bij. Zodat je na deze set nog heel veel kaarten zelf kunt maken.

Wil je niet naar het voorbeeld werken maar je eigen fantasie hier bij gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. Speel gewoon met de stempels en inkt die je al hebt, of met lint, of met ander papier… mogelijkheden genoeg.

Ik vind het leuk om eerst te beginnen met een kaart naar het voorbeeld, en daarna lekker zelf wat te maken. Daarom heb ik mijzelf 2 van deze dozen kado gedaan.

Omdat ik een kadootje voor iemand nodig had versiering ik de verpakking ermee:

Herken je het Fluwelen Taferelen speciaal papier van de witte pompoen? Zo eenvoudig hoeft het maar te zijn. Lintje erom en versieren maar.
De verpakking is een Acetaat-doosje voor kaarten. Maar zoals je ziet, kun je er natuurlijk ook andere dingen in stoppen. Hierin ging een stelletje koelkastmagneten. Met een kaart ook hoor 🙂
De doosjes vind je in mijn Stampin’ Up!-webshop. Net als de Paper Pumpkin Kit Box of Sunshine.
Klik op de afbeelding om naar mijn Stampin’ Up!-webshop te gaan:

Nieuw op deze website:
Wil je graag een bestelling plaatsen voor met de verzamelbestelling? Vul dan hier het bestelformulier in. Wij regelen samen de rest.
Heb je vragen of opmerkingen gebruik dan svp het contactformulier of mail naar info@attelyootje.nl

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.