Stampin’ Up! Nederlandstalige stempelsets en Baker’s Boxes

Hoihoi,

Op deze website zijn de Nederlandstalige stempelsets/bundels weer toegevoegd. Je kunt ze HIER bekijken.
Wil je bestellen of heb je vragen, mail dan naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier.

Afgelopen zaterdag versierden we de doosjes “Baker’s Boxes”. Het is een reuze handig doosje dat je meteen kunt verwerken, om een attentie, kadootje of iets lekkers te verpakken. Voor een man lijkt dat soms wat moeilijker dan voor een vrouw.
Wij denken dan vaak aan gereedschap of mooie dames, of een balsport.
Zo kwam ik op het idee eens te gaan rondvragen aan wat mannen wat zij nou eens graag op een kaart of kadootje zouden willen zien. En wat schetste mijn verbazing: er werd geantwoord: BLOEMEN!!! Nou ja, en dan zitten wij een beetje moeilijk te doen! Ik moest er erg om lachen.

Maar, ik heb gekozen om voor enigszins genderneutraal te gaan. Bloemetjes, bijtjes (oops wat een combinatie…) en luchtballonnen met een ruitje. De laatste is natuurlijk ietsjes mannelijker denk ik, alhoewel dames ook graag in een luchtballon willen varen. Dat kan heel romantisch zijn: boven de bloemetjes en bijtjes helemaal! Met wat heerlijke hapjes en een licht drankje aan boord kun je het heel gezellig maken hoor!…

Welke van de drie vind jij de leukste?

Ik kan zelf erg moeilijk kiezen. Maar de Poppies – die blijken wel razend poppielair, ehm populair. Zo populair zelfs dat ze even niet leverbaar zijn geweest.
Dus hierbij een kleine hint: wil je zeker zijn om de Painted Poppies te verkrijgen, bestel dan zonder aarzelen, want het kan zomaar het geval zijn dat ze “oppies” zijn en dan is het gebeurd – niet meer verkrijgbaar.
Je kunt ze heel goed combineren als bundel of schaf de snijmallen los erbij aan. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.
En ik kan je zeggen: ik word helemaal blij van deze Suite Peaceful Poppies. Echt zó vrolijk! Laat het voorjaar maar komen.

Hieronder een lijst met de gebruikte artikelen. Je kunt snel via mijn officiële webwinkel bestellen als je wilt. En daarbij kun je natuurlijk ook bij aanschaf van €60,00 je SAB-kado kiezen.
Wist je overigens dat voor de SAB-kadoos ook geldt: zolang de voorraad strekt?

Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.