Meteen naar de inhoud

Stempel Schatten Bloghop Januari – Liefde is…

Hoihoi,

Welkom bij onze maandelijkse bloghop. Wij zijn niet alleen zelf Stempel Schatten 😉 maar wij bloggen graag met de verborgen schatten die het assortiment biedt. Soms heb je weleens dat je zegt: oja… die heb ik ook! Nooit gebruikt, of juist heel vaak en veel, maar ergens in de kast beland. Lijkt er nooit meer uit te komen. Dát is wat wij bedoelen met Stempel Schatten.

Deze maand hebben wij gekozen om te werken met het thema “Liefde is…”

Dat thema kun je heel breed nemen, ik dacht meteen aan de songtekst die in mijn werkstuk is verwerkt. Dat vroeg om hartjes. En die had ik nog wel liggen. Een leuke stempelset die ik al lang niet meer gebruikt had, EN een alfabet stansset. Ik wist dat het geen kaart kon worden, het moest iets zijn wat je als home-deco kunt gebruiken. En dit is het geworden:

Voor mijn bijdrage heb ik een set gebruikt die vorig jaar uitkwam: Forever Lovely. Er zit een heel leuke in die in één klap een heleboel hartjes neerzet in verschillende tinten van dezelfde kleur. Nuanceverschil dus. Dit is een “distinktive” stempel en die zijn zó mooi!
De rand is ermee versierd, waarna een heel doosje pailletten is opgeplakt met behulp van de Take-your-Pick Tool en een dotje lijm uit de Fine-tip Glue pen. Supersterkte lijm! Het is wel een geduldwerkje hoor: ik was voor de rand gewoon een uur bezig!

Het mooie DSP glanst enorm, aan één zijde van het vel.

De vlag hangt aan een rietje dat ik bekleedde met een stuk From My Heart DSP. Een paar lussen eraan, lintje erdoor en hij is klaar.

Dat dit een werkstuk is dat nog zéker een poosje mag hangen hier thuis, moge duidelijk zijn! Het is nog geen 14 februari….
Maar tot die tijd hang hij zéker.

Ik hoop dat je een leuk berichtje onder deze blogpost wilt achterlaten als reactie.
En ga je daarna verder hoppen, klik dan op een van de namen hieronder in het overzicht.

Voor de gebruikte producten kun je hieronder een product overzicht bekijken. Heb je iets te bestellen, dan kun je mailen naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.

Graag tot volgende keer,

Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht

4 reacties op “Stempel Schatten Bloghop Januari – Liefde is…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.