Meteen naar de inhoud

Erkenning tijdens OnStage@Home

Hoihoi,

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd in verband met OnStage, het terugkerend evenement voor Stampin’ Up!-demonstratrices en in november vindt dan onder andere de erkenning plaats van behaalde resultaten.
Deze keer geen reis over de wereld, maar is er OnStage@Home, online thuis.

Zoals je wellicht weet heb ik al een aantal keren bijzondere vermeldingen op mijn naam weten te schrijven. Ook dit jaar heb ik weer een mooie vermelding mogen bereiken, waarvoor ik onderstaande badge voor “Verkoop” mag voeren. Ben er superblij mee! Ik heb dit dankzij een goede achterban aan klandizie, advies en hulp, creativiteit, inzet en doorzettingsvermogen kunnen bereiken.

Het nieuwe jaar biedt ons nieuwe kansen. Het is voor ons (demo’s) al een maand geleden begonnen, een nieuw jaar waarin ik hopelijk ook verder kan werken aan de andere pijlers waarop we bestaan: teamopbouw en leiderschap.

Donderdagavond vieren we het feest, online. En vrijdag en zaterdag volgen we OnStage dus vanaf het scherm. Alles ligt al klaar om ook het creatieve gedeelte te doen.
Whoooo ik heb er zin in jonge! Mocht je ge-yell horen hier in (of bij) huis, dan weet je vast dat dit door mijn enthousiasme komt… 🙂 Kan niet wachten.

Wil jij na het horen van zoveel leuks nu ook deel gaan uit maken van mijn nog steeds groeiende team?
Er is altijd wel een leuk moment om te starten. Wil jij net als ik jouw creativiteit met anderen delen, anderen leren wat jij zo leuk vindt om te doen, jouw passie voor stempelen laten zien? Er zijn nog veel meer redenen die ik kan noemen waarvoor je zou willen starten in mijn team. Ook voor de gezelligheid of voor de korting, want als demo krijg je korting van maar liefst 20% op je aankopen, en dat kan door jouw prestaties groeien naar 25%. Je ziet het: jouw inzet wordt beloond! Doe je mee met mij?
Meer weten: mail naar info@attelyootje.nl

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.