IDEAS Blog hop – Colour me Happy

Hoihoi,

Alweer een maand verder… wat loopt de tijd door he? Welkom bij onze bloghop van internationale demonstratrices die je willen laten zien wat je zoal met de mooie producten van Stampin’ Up! kan maken. Er zijn zoveel ideeën.

Bij wat wij aan jullie laten zien, is een tutorial gemaakt. Een verzameling lesjes waarbij je stapsgewijs wordt gewezen hoe je te werk gaat voor je nieuwe creatie. Heb je belangstelling voor deze tutorial bundel dan hoef je eenvoudig een mail te sturen aan mij: attelyootje@gmail.com . Verderop lees je er meer over.

Wat heb ik deze keer voor je in petto: een kaart en een 3D. Hieronder zie je onze sneak peeks:

Voor deze tutorial zijn door mijn collega’s vooral de nieuwe In Colors/kleuren gebruikt, maar ik wilde graag het oosterse vouwen een keer laten zien, een bijzonder leuke techniek.
Het DSP is werkelijk prachtig met zijn gouden glans erover, maar ook de afbeeldingen en kleurgebruik is echt oosters.
Omdat ik niet de stempels van deze suite bezit, ben ik uitgegaan van het mooie glanzende DSP. Het is wat steviger, dus iets moeilijker te vouwen dan het dunne Japanse vouwpapier, maar met een vouwbeen en wat geduld kom je ver.

Laat je leiden door de beschrijving in deze tutorial en je kan ook zo’n leuk doosje compleet met deksel maken.
Een bijpassende kaart maakt de set compleet.

Hoe je aan de tutorials-bundel komt staat hieronder beschreven.

Wil jij onze projecten ook maken? Ik kan ze je warm aanbevelen.
Bij deze blog hop hoort een serie van 15 uitgebreide tutorials (werkbeschrijving met foto’s) (85 bladzijden!), waarin ook mijn project met tekst en werkfoto’s haarfijn wordt uitgelegd – met maten in centimeters én inches. Ook de gebruikte producten staan hierin vermeld.
Vraag de hele tutorial bundel in 1x aan. Je ontvangt niet alleen de tutorial van mij, maar de hele bundel van álle deelnemers in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal € 35,00 (mail mij svp)
  2. bestel de tutorial bundel zonder bestelling voor € 15,00 via mail aan mijattelyootje@gmail.com

Er is één voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Wil jij de tutorialbundel ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling, mail mij dan svp tegelijk met je bestelling.
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Nu je mijn bijdrage hebt gelezen en bekeken, zou ik het erg leuk vinden om jouw reactie hierop te mogen lezen. Onder dit bericht kan je jouw reactie plaatsen. Alvast bedankt daarvoor!

Door hieronder op de knop NEXT te drukken kan je verder hoppen naar SARA, zij heeft een heel leuke bijdrage voor jou in petto.
Bedankt voor je bezoek, hoop dat je het leuk vond.

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

3 gedachten over “IDEAS Blog hop – Colour me Happy”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?