Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

Welkom, leuk dat je een rondje met onze bloghop van de Stempel Schatten meedoet.

Het thema voor vandaag is Mix&Match.
Het is hiervoor de bedoeling om een stempelschat te combineren met één of meerdere stempelschatten.

Toen ik de stempelset Painted Poppies in handen had, kon daar (voor wat mij betreft) één goede stempelschat bij gecombineerd worden en dat is de Peaceful Moments. DE ideale combi!

De teksten zijn zo mooi, en sierlijk dat ik ze vaak neem, het is voor mij dan ook een blijvertje, evenals de Painted Poppies. Ben dan ook superblij dat deze beide sets nog steeds in de jaarcatalogus staan.

De Lieve Doosjes, die ik als basis gebruikte, staan in de voorjaarcatalogus die nog enkele dagen geldig is, maar daarna zijn deze schatjes niet meer verkrijgbaar. Jammer, want het is een heerlijk model om mee te werken. Op dit moment zijn er nog in de webwinkel (of via verzamelbestelling) verkrijgbaar, met fikse korting ook nog. Haast-je-rep-je!

In elkaar gevouwen zijn de maten: 8,9 x 6,4 x 1,6 cm

Ze zijn super goed te bestempelen. En dat is wat ik heb gedaan.
Het nog platte doosje heb ik bestempeld met de achtergrondstempels die bij de Painted Poppies zitten, in 4 kleuren en alles in “second generation”-techniek. Okee, okee… af te toe vergat ik tussendoor af te stempelen, maar dat mag in dit geval de pret niet drukken, maar het juist wel leuk ook. Dat noemen we dan graag een Happy Accident.
De gebruikte kleuren zijn: Poppie Parade, Mango Melody, Highland Heather en Pool Party.

Op een strookje DSP (inmiddels retired) maar ik vond het zo leuk en ik had nog een stukje, heb ik de tekst gestempeld met Memento. De tekst zegt: LIFE is better with a FRIEND like you.
Het was te ieniemini om het passend op de achterkant te laten sluiten, dus dat heb ik opgelost met een “sluitzegel”.
De afbeeldingen heb ik ingekleurd met Blends: Poppie Parade, Granny Apple Green en Pool Party.

In het doosje zit een zakje bloemzaad en een koelkastmagneet. Dat was een super vondst in een van die grote supermarkten in Frankrijk – ik heb ze dus al even. En nu was het moment daar om er een leuke verpakking bij te maken.
Geslaagd dacht ik wel, jij ook?

Ik heb nog twee van deze doosjes met inhoud over. Laat het me weten als je mee wilt doen voor de verloting, dan stuur ik het je op.

Zo, tijd om verder te hoppen naar de volgende in de rij deelnemers. Ik ben reuze benieuwd wat haar bijdrage is geworden. Het altijd weer mooie inspiratie, voor jou ook?
Hieronder zie je een lijstje staan met namen: klik op de naam onder die van mij om verder te gaan met je hop-rondje. Veel plezier.

Wil je nog gebruik maken van de gelegenheid om de Lieve Doosjes te bestellen dan kan dat uiteraard mee in de verzamelbestelling, meld het mij uiterlijk 28 juni svp. Het is de meest voordelige oplossing, ik kan het tegen brievenbusposttarief aan je verzenden, of je kan het bij mij komen ophalen als het binnen is. Makkie he?

Je mail kun je altijd sturen naar: attelyootje@gmail.com
Bestellen via de webwinkel is handig en je krijgt het zonder omweg aan huis bezorgd via UPS, en kan via DEZE LINK

Graag weer tot de volgende keer!

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

3 reacties op “Stempel Schatten bloghop – Mix&Match”

  1. Lida de Leeuw van Weenen

    (emoji met hartjesogen) geweldig mooi. Mooi rood…
    Wat een mooie vondst, die koelkastmagneten, dubbele schatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stempel Schatten bloghop – Mix&Match