Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Stempel Schatten.
Vandaag zijn onze berichten weer gericht op het gebruik van stempelsets die al langere tijd ongebruikt in de kast liggen en wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Dat is altijd onze uitdaging, misschien ook daarmee die van jou?

Kom gezellig binnen en kijk maar een rond wat wij te bieden hebben. Soms is een stempelset al vele malen gepresenteerd in blogposts en op Social Media, maar verdient het een extra licht van onze schijnwerpers.

Voor mijn bijdrage heb ik gekozen voor een stempelset Amazing Silhouettes. En ik had hem nog maar 1x eerder gebruikt: de Amazing Silhouettes. Ik heb er nog wel meer ideeën mee, maar ja … tijd he? Herkenbaar? De stempelset mag gelukkig door naar de nieuwe catalogus, dus ik kan nog meer maken het komende jaar. Gelukkig! Zucht van verlichting.
Maandagavond laat (23:00 uur) gaat de Laatste Kans lijst voor de voorjaarscatalogus online, kom gerust terug om via mijn blog de lijst te bekijken.

Hello…? Is hier een feestje?

Tja, wat valt er te vieren met deze mooie kaart? Eigenlijk kan hij gewoon voor allerlei feestjes. Waar is dat feestje?

Voor deze Bloghop maakte ik deze kaart als volgt:

De stempel met de vlinder drukte ik af met Versamark, 3x op een stuk Basic White (normaal) kaartkarton.
Daarna wreef ik met de lange vlakke kant van een Pastelkrijt 4 kleuren op: als in regenboog-idee liet ik de kleuren in elkaar overlopen. Eenmaal tevreden over de kleuren en de intensiteit ervan, wreef ik met een droge tissue de kleuren verder in het papier.
Omdat de vlinder in een soort van vlek “zit” heb ik deze uitgeknipt met een Paper Snips – mijn onmisbare scherpe en precies werkende schaartje.
Op de achtergrond van de basiskaart in Basic White Thick heb ik met Versamark in de hoeken gestempeld om met Koper embossingpoeder te kunnen embossen. Een piepklein stempeltje kan zó het verschil maken vind ik. Je vindt de stempel in de set Lucky You.
Voor de oplegkaart met mat heb ik een stuk Basic White Thick geembosst met behulp van de stans Gestikt Gebladerte. Dit deed ik in 2 delen, want anders past het niet op de kaart. Hierdoor had ik een naad, maar die is weggewerkt met een reepje vellum waarop ik het woord Hello heb geembost met de Heat Tool. Op de achterkant voorzichtig de lijm aangebracht achter de letters en opgeplakt.
Hierna heb ik de vlindervlekken met Dimensionals verdeeld op de kaart geplakt.

Kortom: ik heb er weer veel plezier aan beleefd om deze kaart voor jullie te maken. De kleurencombinatie is prachtig, vind je ook niet?

Een producten overzicht tref je zoals gewoonlijk ook onder dit bericht weer aan.
Mail gerust voor je vragen: attelyootje@gmail.com

Gezellig, dat je even langs kwam om te genieten. Ik wil je uitnodigen om een reactie onder mijn bericht achter te laten, vind ik leuk met een dikke duim omhoog!

Om verder te hoppen kun je eenvoudig hieronder klikken: je komt via het hele rondje vanzelf weer bij mij terecht, dan weet je of het klaar is. Veel plezier, en graag tot volgende maand voor een nieuwe bloghop.

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

Product Overzicht

2 reacties op “StempelSchatten Bloghop-Iets te Vieren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

StempelSchatten Bloghop-Iets te Vieren