Blog Hop Stamp Impressions March 19th – Our Favorites: one stamp set, three projects

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Hoihoi,

Leuk dat je weer komt kijken bij onze maandelijkse bloghop. Deze keer gebruiken we één favoriete stempelset, en maken daarbij voor jullie drie projecten.

Voor de projecten die ik hier laat zien heb ik de hostess-set “Pressed Flowers” gebruikt. Eigenlijk een soort “vergeten groente”… de stempelset staat naar mijn idee té weinig in de spotlights en dus doe ik dat vandaag met alle plezier.

Ik heb deze keer gekozen om vooral met de binnenkort verdwijnende In Colors 2017-2019 te gaan werken. Met name de kleuren Lemon Lime Twist en Berry Burst spreken mij erg aan.

En weet je wat ik nou zo leuk vind….? De kleur die mij zo op het eerste gezicht niet zoveel doet, is Tranquil Tide. En juist díe kleur maakt zo’n mooie combinatie met de Lemon Lime Twist….. Vooral in de spritzer-techniek die ik gebruikte.

De stempel wordt hierbij ingekleurd met markers, en je kunt dan met een spritzer de stempel vernevelen, door op een afstandje erop te spuiten. De nevel vangt de inkt en dan kun je stempelen. Neem wat dikker papier dan gewoonlijk, vanwege het vocht.

Je ziet hoe mooi de kleuren zich samenvoegen. Het is wel even een werkje, maar zó ontzettend gaaf om te doen!
Natuurlijk zit je te wachten op mijn werk en hier komt het dan:

Het roze doosje wat je in de voorgrond ziet is een “no glue tucked-in box”, ik heb het speciaal op maat gemaakt voor een Tiny Tony Chocolonely. Zó poepig klein!
Het witte doosje (Lustrous White Gable Box) maakt deel uit van ons assortiment papier/verpakkingen. De onderrand heb ik bestempeld met Berry Burst, daarna meteen clear/doorzichtig embossingpoeder erop gestrooid en verhit. Het doosje glanst al van zichzelf, maar door het embossingpoeder heeft het een extra mooi effect. Dit model doosjes is ook verkrijgbaar in zilver.

Deze bloghop gaat natuurlijk verder met de volgende zeer getalenteerde deelnemers, klik op een naam en je gaat zo verder naar de volgende net zolang tot je weer bij mij terug bent.

Yolanda Pasterkamp (hier ben je nu)

Deze keer is er vanwege een anders erg lang bericht, geen lijst met gebruikte producten. Wil je graag weten wat ik aan artikelen gebruikte mail dan svp. Ik help je graag met het beantwoorden van je vragen.

Wil je nu ook eens met deze techniek aan de slag? Dat kan! Kom gezellig een keer workshoppen, dan leg ik je heel graag allerlei technieken uit. Dinsdag 26 maart staat de deur weer open bij Attelyootje. Mijn mailadres: attelyootje@gmail.com

Attelyootje vindt het erg leuk als je een reactie op haar werk wilt achterlaten. Alvast bedankt daarvoor!
Graag tot 19 april, dan zijn we er weer. Bedankt voor je bezoek!

Groetjes, Yolanda

7 reacties op “Blog Hop Stamp Impressions March 19th – Our Favorites: one stamp set, three projects”

  1. Beautiful projects. Like (and will miss) the colors. Love the soft look of the flowers (have to try this technique) and the chocolate on the pictures. 😉 Sad that I don’t get it where I life, but happy to have some left from my holiday last year.
    Groetjes Babs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.