ALOHA Bloghop April – Vergeten stempelsets

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, tekst en water

Hoihoi,

Een nieuwe maand en weer een nieuwe Bloghop. De Aloha Bloghop.
Wij zijn een groep demonstratrices die graag iets extra’s voor jullie willen doen en een mooi doel hopen te bereiken: een Incentive Trip naar Mauï – Hawaï van Stampin’ Up! verdienen, de reis in 2020. Om die reden organiseren wij voor jullie een bloghop met iedere maand een ander onderwerp. Deze keer is dat:”Vergeten Stempelsets”. Het gaat om stempelsets die we bijna nooit gebruikt hebben of zelfs helemaal nooit. Ja, hahaha, dat komt je misschien wel bekend voor. Of het nu vanwege tijd is, of inspiratie … wij willen je graag wat meer inspiratie geven in ieder geval.

Goed, ik mocht dus kiezen uit mijn assortiment. En dat viel niet mee. Tot mijn oog viel op de stempelset “Dragonfly Dreams”. Ik weet nog dat het liefde-op-het-eerste-gezicht was toen ik hem zag. Het was als een droom!

Dragonfly Dreams Photopolymer Stamp Set

Ik liep al langere tijd rond met een leuke techniek die ik eens wilde proberen: Blends in combinatie met heat-embossing. Veel van jullie weten dat dit mijn liefde-op-het-eerste-gezicht momentje met stempelen was. En het is nooit over gegaan! Nog steeds ben ik als een kind zo blij als ik zie hoe de techniek “werkt” op het papier. Zo wonderlijk! Mensen lachen dan gezellig mee!

Het embossingpoeder smelt je op het cardstock door middel van warmte: met een heat tool. Het fijne is dat deze twee standen heeft. Al naar gelang je project kun je hem naar wens gebruiken.


Met de Blends (alcoholstiften) wilde ik proberen hoe het inkleuren op een laagje wit heatembossingpoeder werkte en dat is fantastisch gelukt! Gewoon met een paar mooie kleuren wat spelen op het plastic laagje dat wat verhoogd op het papier ligt en er volgt een heel fraai resultaat!

Word jij hier ook zo blij van? Laatst heb ik hier een workshop mee gegeven en de mensen waren verbluft dat ze dit gewoon zelf konden maken! Het is echt niet zo moeilijk als het lijkt.
Ik heb de kaart vrij eenvoudig gehouden qua ontwerp, om zo de libelles eruit te laten springen. Het is een vierkante kaart van 27×13,5cm, waarbij de sluiting middenvoor zit. Detail: de onderste mat is geëmbost met de Big Shot en een embossingfolder die een heel fijnmazige structuur geeft: net alsof het linnenpapier is. Ik houd wel van dat subtiele.

Ben je al zover dat je naar de volgende blogdeelnemer kunt gaan? Klik dan hieronder in het lijstje een naam aan en je komt vanzelf bij haar op het blog.
Voordat je dat doet, zou ik het heel leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onder dit bericht.

Wil je deze techniek ook een keer komen doen, vul dan even het contactformulier op deze website in.
Ook voor je eventuele andere vragen en bestellingen kun je het contactformulier invullen. Het is zo gepiept.

Heel veel hopplezier bij mijn collega’s. Hieronder staan ze:

En hieronder vind je de gebruikte materialen in een overzicht. Klik op de afbeelding en je kunt meer informatie lezen via mijn officiële Stampin’ Up!-webshop, waar je overigens ook je bestelling in kunt doen.

Product Overzicht:

7 reacties op “ALOHA Bloghop April – Vergeten stempelsets”

  1. Leuk Yolanda, deze techniek introduceerde ik bij On Stage in Brussel, toen ik de alcoholmarkers mocht laten zien. Het geeft een prachtig resultaat. Leuk ook dat je deze set hebt gekozen. Dat is echt een set die nooit zal vervelen. Goed dat je er voor gekozen hebt de kaart verder rustig te houden. Zo komt het effect mooi tot zn recht. less is more!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.