Cadeaubonverpakking

Hoihoi,

Wat een apart weer was het afgelopen weekend … van de regen in de drup, maar er was ook af en toe zon. De bomen in de achtertuin staan al flink in de knop.

Ik ben op mijn zolder bezig geweest met wat gezellige projecten. Twee van de drie laat ik je nu zien. De derde lees je een andere keer deze week. Kom je terug?
Mijn zus was jarig en leest graag. Ze kreeg van ons een bon om boeken te kunnen kopen voor op haar e-reader. Maar een kale kadobon is niet zo gezellig dus ik maakte ik de verpakking lekker zelf.

Met het gestippelde doosje is het al een leuk verpakking, en met een sierlijke strip DSP eromheen, wat meer versiering en een klein beetje stempel- en inkleurwerk is het werk zo gepiept. Samen met de bon ging er nog een lekkertje erbij in, en we konden onderweg naar de andere kant van het land. Dat was geen straf zo met het zonnetje opzij in de auto.

Een dag eerder had ik een kinderfeestje gepland staan voor 6 meiden van 9-10 jaar. Een enkele was iets ouder, maar dat kan allemaal. Ze hebben zich enorm vermaakt met het stempelen van de Daisy’s in verschillende kleuren, het sponsen en ponsen ervan, en om het allemaal nog gezelliger uit te laten zien, werden er takjes en blaadjes uitgeponst en erbij geplakt. Het was voor sommigen hard werken, maar ze waren o zo blij met hun werk. In het midden is een ruimte over om een leuke foto te plakken. Of iets anders. Eentje had er zo hard gewerkt dat er nog bloemen over waren waarvan nog iets extra’s gefreubeld werd.
Helemaal onderaan zie je mijn voorbeeld.

Dinsdagavond vanaf 20.00 uur is de maandelijkse bloghop waarvoor ik de rest van de projecten maakte. Kom je terug?

Groetjes, Yolanda

3 reacties op “Cadeaubonverpakking”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.