Meteen naar de inhoud

Bloghop Creatieve Harten – Bloemen

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Greatieve Harten BLOGHOP'

Hoihoi,

Het is weer tijd voor een bloghop van de Creatieve Harten. Ons team maakt deze keer projecten op basis van “Bloemen”.
Een mooi breed onderwerp want voor elke gelegenheid kun je wel bloemen gebruiken.

Bijvoorbeeld om iemand in het zonnetje te zetten, of een steuntje in de rug te geven. Soms gaat dat gepaard met een beetje verwennerij. Ik heb een verpakking gemaakt voor een geurende fles doucheschuim, natuurlijk in bijpassende kleuren.

Voor dit project heb ik gebruik gemaakt van vooral veel basis-apparaten. Je ziet ze in de opsomming staan onderaan dit bericht. Zo’n verzameling bouw je in de loop van de tijd op, dat lukt niet alles in één keer. Daarom vermeld ik ze graag toch in mijn overzichten van gebruikte artikelen.
De basis van deze verpakking is met de Stampin’ Trimmer op maat gesneden uit een vel 12×12 inch, met de Simply Scored gerild (even tussendoor hoor: ik vind het geluid zo leuk als de rilpen op het bord tikt terwijl het van het papier glijdt … ken je dat? Ik heb blijkbaar wat met geluidjes, want ook het ponsgeluid … heerlijk! 🙂 ) en bewerkt het Envelope Punch Board, het kwam precies uit, met een beetje rekenwerk.

De fles zit strak in de verpakking en kon er wat moeilijker uit, dat heb ik opgelost door het lint onder de fles door te laten lopen en vervolgens samen in de verpakking laten zakken. Het lint is uiteindelijk gestrikt.

Het label is met Mossy Meadow inkt gestempeld op Whisper White Thick. Ik dacht het uit te kunnen stansen met een bijpassende stans, maar het bleek bij nader bestuderen dat ze heel verschillend zijn. Ik heb er dus voor gekozen het met een Paper Snips (schaar) uit te knippen. Dat gaat fantastisch: het schaartje is zeer scherp en precies. De kleine groepjes bloemen heb ik in dezelfde kleur gestempeld maar wel uit kunnen stansen met behulp van de Big Shot + Magnetic Platform.
Daarna heb ik met Blends de bloemetjes en de krans van kleuren voorzien. Het label is met Dimensionals opgeplakt.

Zó leuk om dit kado te geven aan iemand die dit verdient!

Voordat je verder hopt naar de volgende deelnemer zou ik het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat onder mijn bericht.
Om door te gaan naar de volgende klik je in het overzicht hieronder op de volgende naam. Heel veel hopplezier!

Groetjes, Yolanda

Product Lijst

 

9 reacties op “Bloghop Creatieve Harten – Bloemen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.