Wie jarig is trakteert…

Hoihoi,

Wow, wat gaat de tijd snel… vandaag (11 maart) alweer 7 jaar geleden, ben ik gestart “om eens een jaartje uit te proberen” hoe het werken als Stampin’ Up!-demonstratrice is. Nou, ik heb er nooit spijt van gehad, want het is superleuk om te doen.

In de loop van de tijd heb ik:

 • veel reizen (grote en kleinere) in binnen- en buitenland gemaakt
 • ontzettend lieve mensen en collega’s ontmoet, ja zelfs vriendschappen zijn ontstaan in binnen- en buitenland
 • swaps gemaakt en uitgewisseld
 • een team, waar ik heel blij mee ben, opgebouwd (en we doen het allemaal anders!)
 • prijzen en erkenningen gehaald
 • veel mensen kennen mij van markten en beurzen. Altijd weer superleuk om de mensen weer terug te zien!
 • en niet te vergeten alle “party-animals” die ik heb ontmoet tijdens de parties aan huis. SUper, SUperleuk om te doen.

Ik ben ook altijd blij met de ondersteuning door mijn man Andries, die het mogelijk maakt dat ik dit alles naast mijn werk op het Afsprakenbureau in het ziekenhuis kan blijven doen. Zelfs dáár wordt mijn stem door vele bekenden herkend aan de telefoon.

Al deze leuke onderdelen van het demonstratrice-zijn zou ik voor geen geld hebben willen missen, ik geniet er nog dagelijks van.
Soms is er een klein dipje, dan weet Andries, mijn grote ondersteuner en toeverlaat, mij coachend weer enthousiast te krijgen. Ik weet dat niet iedereen dat kan zeggen, maar ik ben apetrots op zijn ondersteuning! En daarnaast: de vele dames die hem ontmoeten zijn gek op hem… dat maakt me blij!

Natuurlijk wil ik mijn 7-jarig jubileum met jullie vieren, want: Wie Jarig Is Trakteert.

En dat is natuurlijk SUper leuk tijdens de Sale-A-Bration, want je krijgt van Stampin’ Up! al een kado, maar nu van mij bij jouw bestelling vanaf €60,- nog eens een extra kado: een set Peaceful Poppies Elements t.w.v. €7,75.
En daarbij doe ik er nog iets extra’s bij, maar dát blijft nog even een verrassing.

Kijk voor de Sale-A-Bration-kado’s in de twee folders in de rechter kolom hiernaast. De (gratis) producten worden aangemerkt met een rood of paars zonnetje, afhankelijk van je bestelbedrag kun je producten kado kiezen. Voor de producten geldt “zolang de voorraad strekt”, geef dus bij jouw eventuele bestelling een tweede keuze (alternatief) door voor-het-geval-dat…

Twijfel jij nog om demonstratrice te worden? Neem contact met mij op, en ik help je graag met al jouw vragen. Het is namelijk NU het juiste moment om te starten: je krijgt een Mini-Paper-Cutter en een pak 6×6″ Designer Series Paper PLUS een stempelset naar jouw keuze extra kado! (deze actie loopt nog tot en met 31 maart, maar let wel: voor de Mini-Paper-Cutter geldt zolang de voorraad strekt.

01.01.20_SAB_IDA_360_EN

7 Jaar geleden zag mijn startpakket er zo uit:

Wowwie, als je eens wist wat ik nu allemaal heb…. 🙂 Dat past niet op één foto hoor.

Mag ik jou verwelkomen in mijn team? Ik ben benieuwd hoe jouw startpakket er uit gaan zien.
Contact kan via mail: attelyootje@gmail.com of via het contactformulier hier op de website.

Groetjes,
Yolanda

7 reacties op “Wie jarig is trakteert…”

 1. christa de Leeuw van Weenen

  Hé gefeliciteerd met 7 jaar SU.
  Nog geen last van de “7-year itch” (schrijf je dat zo?) begrijp ik, haha.
  Ik wens jou en Andries ook natuurlijk nog heel veel jaar plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.