Een bosje tulpen

Hoihoi,

Soms heb ik zin om gewoon een uitgeschreven workshop na te werken en het allemaal niet zelf uit te denken. Dat maakt het leven wel een stukje lichter, toch? 🙂 En we mogen het onszelf best wel eens makkelijk maken. Al was die toch nog niet zo 1-2-3 klaar door het handknipwerk.

In één van de Facebook-groepen waar ik lid van ben stond deze tutorial/werkbeschrijving en die heb ik gevolgd.

Het is een mandje gevuld met tulpen zoals je kunt zien. De tulpen zijn allemaal anders uitgevallen met de kleuren. Doordat ik de stempels beinkt had en daarna met een sponsje nog een andere kleur erbij gegeven heb, zien ze er anders uit. Let wel op: tussendoor elke afdruk goed schoonmaken! Een enkele afdruk heb ik in “second generation” gestempeld. Die ene die zelfs als “third generation” gestempeld is, zit er ook tussen, herken je die?

De kleinste en de middelste maten zijn met de hand geknipt, de grote tulpen en de bladeren zijn met de bijpassende pons gemaakt.

Tijdens de Sale-a-Bration (zie de brochures 1 en 2…) is het reuzeleuk om een bundel als deze aan te schaffen. De teksten bij de tulpen zijn in het Nederlands (of desgewenst in het Engels, Duits, of Frans). En de stempelset voor de wens op het label kun je eventueel gratis erbij meebestellen als je voor €60,- of meer bestelt.
Hieronder zie je alle artikelen die ik heb gebruikt om dit te maken, misschien een handig hulpje om te kiezen?

Wil je ook eens zo’n gezellig mandje maken, maar heb je de tulpenstempelset/pons nog niet?
Maak je een keuze uit onderstaande producten, met een totaal van meer dan € 60,- dan ontvang je van mij een verkorte werkbeschrijving van dit tulpenmandje erbij kado.
Bestellen kan eenvoudig:
mail: attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.

Groetjes,
Yolanda.

Product Overzicht

2 reacties op “Een bosje tulpen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.