Wat gebeurde er op 11 maart 2013?

Weet jij het? Ik in ieder geval, want ik ben een beetje soort van jarig vandaag.
Op 11 maart 2013 stapte ik in bij Stampin’ Up! – een voorzichtig avontuur waarbij mij voornam “het voor een jaartje te proberen”….
En zie nu eens: zonder onderbreking is het nu alweer 8 jaar geleden!
Dat vraagt om een aanbieding.

In de tussentijd heb ik veel lieve mensen ontmoet tijdens parties, beurzen, markten en andere evenementen.
En heb ik al heel wat mensen mee mogen helpen om de weg te vinden binnen het werken met Stampin’ Up!-producten, ook als “demonstratrice” soms werkend met klanten, maar soms ook gewoon om een leuke hobby te kunnen uitoefenen en daarbij voordelig gebruik te kunnen maken van de mooie producten van Stampin’ Up!
Er zijn zelfs mensen die al meerdere keren van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om deel van mijn team te kunnen uitmaken.

Ook heb ik vele reizen mogen maken in verband met evenementen door Stampin’ Up! georganiseerd. In binnenland, maar ook daarbuiten. En elke keer ging ik met een lading aan nieuwe kennis (en nieuwe producten) naar huis, waar ik mij lekker kon gaan uitleven met het nieuwverworven “goed”.

Heel veel vriendschappen zijn er ontstaan, in binnenland, ook buitenland. Ontmoetingen kunnen soms heel verrassend plaatsvinden op momenten en plaatsen waar je ze niet verwacht.
Zo ging ik een aantal jaar geleden “alleen” op reis, voor een paar dagen, naar Orlando. Er zou een Leiderschaps-conferentie zijn, voor alle demonstratrices. Ik greep die kans natuurlijk. En wat heb ik ervan genoten!
Het evenement met heel veel nieuwe mensen voor mij, nieuwe ontmoetingen en nieuwe indrukken.
De reis was enerverend voor mij: hier en daar moest ik zelf mijn weg vinden, en was ik redelijk onbekend met alle ins en outs van “vliegen” (ik vind vooral Douane altijd “eng” – er gebeurt daar elke reis wel iets onverwachts, waar ik dan achteraf weer hartelijk om kan lachen, maar op dat moment… blubber!). Onderweg zou ik mijn Engelse collega’s ontmoeten en werd ik hartelijk ontvangen in het vliegtuig om zo verder te reizen. Ik begon alles zelfs leuk te vinden, om alleen te reizen.
Onderweg in Orlando raakte ik de groep kwijt doordat ik te vroeg in de metro stapte. Gelukkig vonden we elkaar na een tijd weer, dankzij SMS. Ik zou ze daarna niet meer uit het oog verliezen. Ook op de terugweg niet.

Bij vertrek die zondagmiddag wandelde ik een park in dat bij het Conventiecentrum lag, wilde wat foto’s maken. Daar ontmoette ik een dame die ook op de conferentie was geweest: ik herkende haar tas, die had ik ook gekregen en we raakten meteen aan de praat. We hadden elkaar zó veel te vertellen, dat we ook samen wat zijn gaan eten in een restaurant.
En zo ontstond een leuke vriendschap die nog jaren daarna een hernieuwde ontmoeting geeft, tijdens evenementen zien we elkaar vaak nog eens.

Ik kijk zeer regelmatig you tube filmpjes van haar, Jan B. Een super aardige vrouw! En heerlijk Engels!
Tijdens één van haar recente filmpjes liet ze een kaartmodel zien, dat ik namaakte om te proberen hoe dat ging. Het ging heel goed!
Omdat het zo makkelijk ging, heb ik het model gebruikt voor tijdens een “Team-Talk”-avond, een avond met een aantal van mijn teamleden, online.

De kaart laat zich gemakkelijk maken. De vlinders heb ik uit het leuke DSP geknipt. Niet erbij stilgestaan dat ik ze kon stansen…. oeps… even niet opgelet.

Waarom nou dit hele verhaal?
Nou, om je te vertellen dat ik met heel veel plezier de afgelopen jaren heb ervaren! Het valt eigenlik niet te beschrijven hoe ik me daarover voel. Ik doe alles nog steeds met heel veel plezier. “Beurzen”, reizen, evenementen ik hoop dat dit alles maar weer mooi snel kan gaan gebeuren – oh wat mis ik het. Nog even geduld, het komt!

Maar eh… ik wil het met jullie vieren, mijn Stampin’ Up!-verjaardag. En daar hoort een aanbieding bij.
Alleen deze maand maart (ik schreef het al in de nieuwsbrief) is de serie “Vlinderboeket” als aanbieding verkrijgbaar. Je krijgt daarvoor:
De “Vlinderboeket” stempelset, de stansset “Virtuoze Vlinders” (deze vormen samen een bundel, dus met 10% korting!), het speciaal papier “Natuurlijke Toets”, en het “Vlinderwolk”-designpapier 15,2 x 15,2cm.

Let op: de stempelset en stansset komen in de nieuwe catalogus, het designpapier en speciaal papier echter niet. Dus haast je, want op = op!

Wat is nu de Attelyootje-8-jaar-aanbieding*:
Bestel je via mij een bundel (= stempelset en stansset tesamen met 10% korting – zie de catalogi voor de bundelaanbiedingen) dan ontvang je van mij een set DSP 6″ x 6″ / 15,2cm x 15,2 cm t.w.v. € 14,00 naar keuze kado.
(geef bij je bestelling een alternatief door, mocht het Virtuoze Vlinders”-DSP niet meer beschikbaar zijn)
* Deze aanbieding geldt tot en met 19 maart aanstaande.

Heb je vragen – stel ze via mail aan attelyootje@gmail.com of via het contactformulier.

Tijd voor een borrel, ik zeg PROOST!

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.