Tjokvol Kerst en Shrink Plastic

Hoihoi,

Zo leuk is deze bundel! De kopjes hebben al menig hart veroverd. Velen denken aan een kopje thee, koffie, of… chocomel. Heerlijk in de winter: een warme bak chocomel, liefst wel met een dot slagroom toch?

Voor mijn OnStage swap in Dortmund maakte ik een verpakking voor een pijpje chocomelpoeder. Makkelijk gemaakt dacht ik maar voor ruim 50 stuks ben je toch gauw een paar dagen verder, vooral als er nog andere dingen op het programma staan. Weken tevoren ben ik er in mijn hoofd al mee bezig en ja, dan toch nog een kleine week voor vertrek moet het nog gebeuren. Nu kreeg ik wel heel veel hulp van Andries, want dat ijzerwerk aanleggen zag hij wel zitten! 🙂

Het werken met Shrink Plastic is erg verrassend. Je denkt al gauw: oh hemeltje dat gaat verkeerd… het spulletje kreukelt en kronkelt onder de warmte van de heat tool, maar al gauw zie je dat het weer de oorspronkelijke vorm aanneemt. Ik heb geprobeerd dat in dit filmpje te laten zien. Okee, het is nog geen hoogstaande kwaliteit filmpje, maar hee… ik sta nog in de leerstand he…

https://www.youtube.com/watch?v=cGzf8RVwbpY

Al met al vind ik het zelf wel weer een geslaagde swap, jij ook? Laat je even een reactie achter om te laten weten wat jij ervan vindt?

Houd mijn Facebook in de gaten voor nieuws over OnStage. Je kunt mij volgen via facebook.com/yolanda.pasterkamp

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht

5 reacties op “Tjokvol Kerst en Shrink Plastic”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.