Time flies… time for a babyshower

Op het moment ben ik hier een beetje afwezig zoals je wellicht gemerkt hebt. Excuses daarvoor.
Het heeft verschillende redenen. O.a. ben ik in de weer met dingen rondom een spannende gebeurtenis in ons gezin: onze oudste dochter is zwanger, en over een paar weken verwachten zij hun kleintje. Dat biedt mij heel veel creatieve gelegenheid.

Om haar bevallingsverlof in te luiden had mijn jongste dochter voor haar een Babyshower georganiseerd.
Samen hebben wij eerst haar woonkamer in feeststemming gebracht met ballonnen, confetti en gezellige lekkertjes en dingetjes. Daarna is zij haar “grote zus” gaan verrassen – ze had nergens meer op gerekend nu in deze rare tijden, dus dat sloeg in als een bommetje!

Natuurlijk kon het niet met zijn allen thuis, maar wel zo met zijn drietjes rond de tafel, zodat er toch sprake was van enige afstand, zaten we daar met de computer, want online is er toch nog iets sprake van gezelligheid samen met haar vriendinnen en onze schoondochter (die ook zwanger is!).

Er was een online spel in elkaar getimmerd en er werd om de eerste plaats gestréden gewoon!
Zo leuk: we kregen allemaal een naam toebedeeld met dierennamen. Er werd om de eer gevochten als leeuwinnen… hahahaha en uiteindelijk won mijn schoondochter!

Voor één van onze cadeautjes had ik een verpakking gemaakt, een doosje.
In de voorjaarcatalogus zie je ze misschien over het hoofd maar ze zijn zó ontzettend leuk!
Een soort maxi-lucifersdoos is het. Er pasten mooi 3 paar ieniemini sokjes in, CUTE!

De band om het doosje en de bodem erin heb ik bekleed met een retired DSP. Mooi in de kleur van het kamertje, en voorzien van driehoekjes, die vind je ook terug in het behang. CUTE!

En op het doosje een tafereeltje met een kangaroe met jong in de buidel. Ingekleurd met behulp van Blends, ook de ieniemini vlindertjes die erbij zitten. Ik kan het niet laten: CUTE!

We hebben de avond heerlijk afgesloten met een makkelijk diner, thuisbezorgd: lekkere sushi.
Haha, ik hoor je denken: rauwe vis en dat dat niet mag voor een zwangeren enzo… ze heeft zelf heel gebalanceerd uitgezocht uit wat wel mag… dus dat was ideaal.

Hou jij van sushi? En eet jij het dan met stokjes?

Tot snel maar weer.

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.