Meteen naar de inhoud

Stempel Schatten Bloghop – Something Old, Something New

Hoihoi,

Daar zijn we weer: de Stempel Schatten. Er is weer volop leuks te ontdekken via onze bloghop met inspiratie waarbij wij gebruikmaken van de producten van Stampin’ Up!

De tijd van de jaarcatalogus 2021-2022 zit er alweer bijna op, de voorjaarcatalogus loopt echt nog door tot en met 30 juni.

De uitverkoop is inmiddels terwijl je dit leest, gestart, dus doe snel je voordeel zolang dat nog kan, sommige producten vliegen echt de deur uit.

Zoals je weet gebruiken we voornamelijk producten uit de jaarcatalogus, producten die niet (meer) of nauwelijks nog aan bod komen, als een soort opfrissertje zeg maar. Het zijn eigenlijk een soort verborgen schatten.

Deze keer combineren wij oud en nieuw. Zeg maar Oliebollentijd…
Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje vast zat op dit onderwerp, kwam eigenlijk omdat ik een andere stempelset in gedachten had. Maar die komt vast nog een keer aan bod zeggen we dan maar.

Nu heb ik gekozen om een prachtige set/bundel te gebruiken uit de voorjaarcatalogus, maar deze gecombineerd met een Gouwe Ouwe: Very Versailles. De handgeschreven regelstempel is zo bruikbaar en ideaal voor achtergronden.
Je ziet het bijna niet (ik heb de stempel eerst na inkten afgestempeld) maar ik heb ook de kaartgrote Birch in de achtergrond geplaatst.
Op het Very Vanilla kaartje heb ik hier en daar wat inkt geborsteld met de Blending Brushes, in Bumblebee en Cinnamon Cider (beide “oude” kleuren).
Daarna het kaartje geëmbosst met behulp van de 3D-Hive embossingfolder.

De randen van de kaart heb ik met de scherpe kant van een Paper Snips schaartje bewerkt, en hier en daar scheurde dat natuurlijk (zul je net zien) in en stiekum vond ik dat heel niet erg! Juist leuk! De hoekjes nog een beetje krullend gemaakt en daarna de kaart opgeplakt op de Cinnamon Cider mat, op een Bumblebee kaartbasis. Ook dit cardstock gaat met pensioen die is “oud” (maar natuurlijk nog prima voor een voortgezet tweede leven als retired producten straks).

De grootste honingraatstans uit de stansset “Vlakke Figuren” doet zijn werk als label op de kaart, voor de tekst uit de bundel “Honeybee-Home”, een prachtige combinatie van handgeschreven teksten, bijtjes en bloemetjes.

Als klein detail stanst ik een bloemtakje uit een restje Speciaal Metallic Papier Rosé en Goud, en dat plakte ik achter de bloemsteel.

De bloemen en bijtjes zijn voorzichtig (om doorlopen van de Memento inkt te voorkomen) ingekleurd met Stampin” Write markers uit de serie 2021-2022 en 2021-2023. Oud en nieuw gaan goed samen!

En natuurlijk kon ook de binnenkant niet blanco blijven: met de embossingfolder wilde ik een honingraatmotief stempelen maar dat werden stipjes. Ook niet slecht eigenlijk. In de hoek een bijtje, met bloemetjes en klaar is de kaart.

Hopelijk heb je hier ook weer voldoende inspiratie voor deze mooie set opgedaan.
Alle producten zijn via mij te bestellen, maar hee: wees snel want het is eerder gezegd: op = op. Kijk onderaan mijn bericht welke producten ik gebruikte. Je kan zelf jouw bestelling plaatsen in de webwinkel of mail/app mij
Ik doe in principe geen verzamelbestelling vanwege de tijdsdruk. Dus ik bestel voor jou zo snel als het kan, er komen nog verzendkosten bij. Uiteraard breng ik je eerst op de hoogte.
Mailen kan naar attelyootje@gmail.com / appen mag ook: 06-53244291

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog, en neem je graag nog even een kijkje bij de andere deelnemers, klik dan eenvoudig op hun namen in onderstaand overzicht. Je komt vanzelf weer terug bij mij.

En wil je een reactie achterlaten: ik vind dat erg leuk, en gezellig om van je te horen. Reageren kan onder dit bericht.

Lieve groetjes,
Yolanda / Attelyootje

Product Overzicht

2 reacties op “Stempel Schatten Bloghop – Something Old, Something New”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.