Meteen naar de inhoud

IDEAS bloghop – Cards that Move

Hoihoi,

Welkom bij weer een nieuwe bloghop vol met inspiratie voor jou. Deze keer hebben we als onderwerp: Bewegende Kaarten.

Nou, dat is altijd weer hartstikke leuk om te bedenken en vooral om te doen. En we doen weer met zijn 15-en mee:

Zoek de mini-foto van mijn project 🙂

Ik moest even nadenken en bij het uitspreken van mijn gedachten heeft mijn man geholpen: ik had laatst voor mijn workshopdag een project op het programma staan, wat ik nog niet had gepost op mijn blog.
Dus daar lag de oplossing!

Een paar jaar geleden zijn wij verhuisd van Alblasserdam naar Hendrik-Ido-Ambacht. Dat woont net even iets anders, maar toch heel erg naar onze zin. In Alblasserdam konden we mooie wandelingen maken langs velden en wegen, en dat kon zó, dat we aldoor de molens van Kinderdijk in het zicht hadden. Zo leuk! Heerlijk Puur Hollands Landschap!

Na het verschijnen van de stempelset/bundel “Tulip Fields” (157684) zag ik een idee van een collega: een kort filmpje waarin de wieken van een molen draaien konden. Dáár lag mijn uitdaging om dit zelf te gaan maken.

Na veel pogingen had ik het uiteindelijk voor elkaar en kon ik de tutorial maken.
Deze tutorial wil ik graag met jullie delen.

Maar: daar moet je dan wel wat voor doen…. 🙂

Om dit ook te kunnen maken staat in deze bundel mijn beschrijving voor deze molen.
Alle benodigdheden voor dit werk kun je via mij bestellen, het zijn actuele producten van Stampin’ Up!

Hoe je aan de tutorials-bundel komt staat hieronder beschreven.

Wil jij onze projecten ook maken? Ik kan ze je warm aanbevelen.
Bij deze blog hop hoort een serie van 15 uitgebreide tutorials (werkbeschrijving met foto’s) (66 bladzijden!), waarin ook mijn project met tekst en werkfoto’s haarfijn wordt uitgelegd – met maten in centimeters én inches. Ook de gebruikte producten staan hierin vermeld.
Vraag de hele tutorial serie in 1x aan. Je ontvangt niet alleen de tutorial van mij, maar de hele serie van álle deelnemers in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal € 35,00 (mail mij of bestel via mijn officiële webshop)
  2. bestel de tutorial bundel zonder bestelling voor € 15,00 via mail aan mijattelyootje@gmail.com

Er is één voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Wil jij de tutorialbundel ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling, mail mij dan svp tegelijk met je bestelling.
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Nu je mijn bijdrage hebt gelezen en bekeken, zou ik het erg leuk vinden om jouw reactie hierop te mogen lezen. Onder dit bericht kan je jouw reactie plaatsen. Alvast bedankt daarvoor!

Door hieronder op de knop NEXT te drukken kan je verder hoppen naar MaryKate Scott, zij heeft een heel leuke bijdrage voor jou in petto:

Wil je vóór het verlaten van deze blogpost een reactie achterlaten op mijn werk, dan kan dat onderaan dit bericht. Alvast hartelijk bedankt.

Heb je vragen en/of opmerkingen, of wil je iets bestellen: mail naar attelyootje@gmail.com
Of gebruik het contactformulier op deze website: KLIK HIER

Graag tot ziens!

Groetjes,
Yolanda / Attelyootje

P.S.: Naar aanleiding van vragen over mijn werkstuk het volgende: er staat in de collage-afbeelding een heel kleine foto van mijn molen. Wil je de grote afbeelding zien, kijk dan even op mijn volgende blogpost: KLIK HIER

6 reacties op “IDEAS bloghop – Cards that Move”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.