Meteen naar de inhoud

Stamp Impressions Bloghop – Color Combo

Hoihoi,

We zijn er weer… met een nieuwe bloghop om van te smullen! Boordevol inspiratie voor het werken met een vast kleurenschema: de kleuren Merry Merlot, Old Olive en Pumpkin Pie. Hieronder zie je ze:

We…?
Ja we… wij van Stamp Impressions. Een gezellige groep Stampin’ Up!-demonstratrices die graag willen werken met de mooie producten van Stampin’ Up! en jullie graag willen voorzien van een heleboel maandelijkse projecten die wij gemaakt hebben.

Kom lekker kijken! Het ziet er allemaal herfstig uit, zowel buiten, als binnen, want die kleuren he… die horen helemaal bij dit jaargetijde.
En Stampin’ Up! heeft erg mooie stempels, stansen, papier etc. wat goed met elkaar matcht en je het gevoel geeft dat het toch wat koudere weer je warmte geeft. Warme kleuren, soms met een gouden gloed van een najaarszon.

Ik maakte deze slimline kaart met behulp van een prachtige stansset “Gestikte Blaadjes stansen”- 153567.

Maar eerst heb ik op een stuk folie wat van de kleuren uit deze opdracht gekrabbeld met de Stampin’ Write Markers – 147155 en 147158 of alles 40 in 1x: 147154, besprayed met water en daarop een stuk Basic White Thick gelegd, dat zich vol kon zuigen met de kleuren. Daarna even gedroogd met een Heat Tool – 129055.
In het overgebleven inkt/water mengsel het stuk papier nog een paar keer deze volgorde herhaald tot de inkt op was.
Toen kon ik er blaadjes en letters uit stansen.

Ik had van dat proces foto’s willen showen, echter zijn deze op miraculeuze wijze verloren gegaan. Excuses!

Hoop dat je mijn bijdrage mooi vindt en het jou inspireert tot het maken van dit soort achtergronden. Echt, zo leuk om te doen!

Om nog meer inspiratie te vinden kun je verder hoppen naar Sara Sayers, die weer een perfecte bijdrage heeft: KLIK HIER.

Ik vind het alvast erg leuk om jouw reactie op mijn bijdrage te lezen, zet je hem hier onder? Bij voorbaat hartelijk dank!

En wil je deze kaart ook een keer komen maken, kom dan naar Koffie, Kaart & Kletskoppen op een donderdagochtend. Maak wel even de afspraak svp? Graag tot op de koffie.

Lieve groetjes,
Yolanda / Attelyootje


17 reacties op “Stamp Impressions Bloghop – Color Combo”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.