Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

Welkom, bij weer een nieuwe bloghop van Stamp Impressions – een internationale groep Stampin’ Up!-demo’s die je graag willen voorzien van inspiratie rondom een onderwerp.
Deze keer is de beurt aan “3D-project). Hop je gezellig mee?

In ons assortiment hebben we een aantal Verpakkingen van papier – je kunt er zoveel kanten mee op! Om iets bijzonders te maken van je verpakking kun je daar heel goed gebruik van maken.
Wat je erin doet? Chocolade ligt voor de hand net als theezakjes, maar ook kleine geschenkjes kun je zo mooi verpakken. Je kan je eigen creativiteit hierop botvieren. Maar soms zijn ze van zichzelf al zo mooi dat er maar weinig nodig is om de basis aan te vullen.

Ik koos voor de “Kraft Snoepdoosjes met Gegolfde Rand” (155481). Ze zijn al lief van zichzelf met de gouden stippen en de rand, maar ook weer een beetje stoer door het Kraft karton.

Om te beginnen heb ik uit een stuk Shimmery White cardstock, de krans en de takjes met de stansset “Natuurpatroon” (158800) gestanst. Deze eerst nat gemaakt met behulp van een breed aquarelpenseel en water. Daarna wat inkt op een stempelblok gedrukt, wat dan dienst doet als palet om de inkt met een aquarelpenseel over het papier te zetten. Dit deed ik lekker los-uit-de-pols. De witte gedeelten maken het leuk!
Nadat het papier droog was heb ik hier en daar wat lijm (die met de groene dop!) gedept met de lijmverdeler onder de vierkante dop (tip!) en hierop Imitatie-Bladgoud (154560) aangebracht met een droge penseel. Leuk om te doen, joh! Eindelijk had ik gouden vingers!

Tijdens het drogen van de inkt/water, heb ik het doosje in elkaar gevouwen en de zijkanten met een borstel en roze inkt bewerkt, zodat het er wat “verouderd” eruit ziet.
Voor op het deksel heb ik een stuk Kraft karton (blanco) gesneden wat iets kleiner is dan het deksel, dat met een embossingfolder bewerkt (3D embossingmal Varenbladeren – 158804) en ook de randen geborsteld met roze inkt.

Het deksel heeft een handige klep (!), en daar omheen heb ik een stuk lint bevestigd en gestrikt aan de zijkant, daar overheen is het stukje karton met Dimensionals vastgezet.
Van de krans en de takjes heb ik een compositie gemaakt, opgeplakt met lijm.
Als laatste heb ik de tekstlabel bestempeld met Evening Evergreen en bevestigd met Dimensionals

Ik hoop dat je hiermee weer wat uitbreiding van je creativiteit hebt opgedaan.
Wil je verder hoppen, dan is de volgende zeer creatieve deelnemer Sara Sayers. Klik op haar naam en je komt bij haar blog terecht. Voor mij ook een verrassing op het moment dat ik dit bericht maak. Ook kan je hieronder op de button klikken op verder te hoppen.

Super bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Leuk om je volgende keer weer te zien.
Een reactie onder mijn bericht vind ik erg fijn, als teken dat je mijn werk leuk vindt.
Volg gerust mijn blog om vaker mijn creaties te zien, maar ook om op de hoogte te blijven van nieuws van Stampin’ Up!

Alle gebruikte materialen zie je onder mijn bericht bij elkaar staan.
Wil je ze shoppen? Kijk dan in mijn Stampin’ Up!-webwinkel of mail je lijstje naar attelyootje@gmail.com
Je kan mij ook via het contactformulier mailen.

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

Product Overzicht

4 reacties op “Stamp Impressions Bloghop – 3D project”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stamp Impressions Bloghop – 3D project