Kadokaartkaart

Hoihoi,

Af en toe is het handig een kadokaart op voorraad te hebben liggen.
Ik maakte een harmonicakaart met daarin een pocket voor een kadokaart.

De basis is gemaakt van cardstock. Voor de achtergrond heb ik een reep die iets kleiner is bestempeld met een aantal bij elkaar passen kleuren en de set Artisan Textures. Een erg leuke set om mee te spelen en eigenlijk een basisinstrument voor je stempelhobby.

De set Sailing home leent zich hier erg goed voor.
Om in deze kaart het idee van een kadokaart na te bootsen heb mijn beste vriendje Google geraadpleegd voor de maten van een creditcard, en van cardstock een model gemaakt. T.z.t. te vervangen (eventueel want bestempeld is hij ook erg leuk!) door een echte kadokaart. Zo heb je een leuke zelfgemaakte verpakking voor de kadokaart. En hij past ook goed in een gewone envelop. Die je natuurlijk in dezelfde stijl kunt versieren.

Morgen post ik dezelfde kaart maar dan een tikkeltje anders.

Wil je zo’n kaart komen maken, informeer dan per email aan attelyootje@gmail.com naar de mogelijkheden, of vul het contactformulier op deze website in. De datum spreken we samen af.

Wil je Stampin’ Up!-artikelen bestellen dan kan dat via mij, a.s. zaterdag 20 juli gaat er weer een verzamelbestelling de deur uit. Ik wil je graag helpen met advies.

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.