Kadokaartkaart #2

Ik had je beloofd nog een kaart te showen, die dienst kan doen als kadokaart-kaart. Gisteren zag je de blauwe “zee”-uitvoering, vandaag staat een geel-getinte boomkaart in de schijnwerpers.

Deze kaart maakte ik voor een collega die met pensioen is gegaan. Zij wilde graag een boom voor in de tuin. Wij hebben met zijn allen geld bijeen gelegd voor een kadobon, zodat zij zelf een exemplaar mag gaan uitzoeken. En daar moest natuurlijk een mooie kaart bij gemaakt worden.

De boom op de voorkant is gestempeld met een boom uit de NL-stempelset “Puur Natuur”.
Ook hier heb ik de achtergrond gestempeld met de set “Artisan Textures”. Alleen dus een andere kleurencombinatie gebruikt.

Het rubber van de boom is ingekleurd met een paar kleuren Stampin’ Write Markers. Om enigszins een bloeiende boom na te bootsen heb ik de eerst laag van de kruin van de boom aangezet met roze en daarna kruintjes gestippeld met een gelige stift. De stam is voor een groot gedeelte met bruin gekleurd, en kleine stukjes met groen aangezet.
Na het kleuren de inkt even “opfrissen” met een lichte nevel waterspray en dan meteen afdrukken. Zo vloeien de kleuren goed in elkaar over.
Hierna is de boom uitgestanst met de bijpassende stans.

Voor de overige versieringen heb ik diverse stempelsets en stansen en ponsen gebruikt, hieronder in het overzicht zie je welke dat zijn.

Ik hoop dat je ook deze kaart wel ziet zitten om eens te maken.
Voor je vragen kun je mij mailen: attelyootje@gmail.com of vul het contactformulier op deze website in.

Groetjes, Yolanda

Product List

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.