Meteen naar de inhoud

IDEAS Blog Hop – Family Celebrations

Hoihoi,

Welkom bij onze maandelijke blog hop, leuk dat je er weer bij bent.
Als het goed is, ben je hier gekomen via Janey Backer. Wat een mooi werkstuk heeft zij ervan gemaakt!
Wij, een groep Stampin’ Up!-demonstratrices van over de hele wereld, willen je graag inspiratie geven door middel van tutorials (werkbeschrijvingen). Hoe je aan deze tutorials kunt komen lees je aan het einde van dit bericht.

De blog hop van vandaag heeft als titel Family Celebrations – Familie Feesten.
Je kunt dat op vele manieren invullen: verjaardagen, kerstfeest, dankdag, geboortefeest, bruiloft (ook 25, 40 jaar etc). het kunnen allerlei feesten zijn die je gezamenlijk met je familie/gezin viert.
Het kan zelfs zo zijn dat je viert dat iemand met Pensioen gaat. En dat is waarom ik heb gekozen voor een lekkere smeuïge chocoladereep. Eigenlijk wel 3 maar dan goed verpakt in een mooi doosje, wat dan ook weer bewerkt is.

In ons assortiment Verpakkingen zitten onder andere mooie Kraft verpakkingen, waaronder dit doosje met doorkijk raampje.

Geschenkdoosjes van Kraftkarton – 156569

Het doosje is al kant en klaar voorbereid, je kan het zo in elkaar zetten. Ik heb er voor gekozen om dit doosje nog wat “aan te kleden”, maar je kan het ook heel goed zo laten zoals het is. De 3 chocoladerepen passen er mooi in! En hoe leuk is het dan om de repen ook een mooi papier te geven als wikkel.

Een bijpassende kaart maakt de groet bij het kado compleet, met als wens: Geniet van je pensioen! Je hebt het verdiend! Nou, daar weet mijn gepensioneerde man vast wel raad mee, de snoeperd… ik weet zeker dat dit kado zeer welkom is.
Het feestje rondom zijn pensionering zullen we nog vieren, er waren wat andere blije familiegebeurtenissen waardoor het opgeschoven is, maar we laten het ons niet aan de neus voorbijgaan hoor! Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Om dit ook te kunnen maken staat in deze bundel de beschrijving voor dit doosje EN de kaart die erbij hoort.
Alle benodigdheden voor dit werk kun je via mij bestellen, het zijn actuele producten van Stampin’ Up!
Hoe je aan de bundel komt staat hieronder beschreven.

Hier alvast een inkijkje voor alle projecten

Wil jij onze projecten ook maken? Ik kan ze je warm aanbevelen.
Bij deze blog hop hoort een serie van 10 uitgebreide tutorials (werkbeschrijving met foto’s), waarin ook mijn project met tekst en werkfoto’s haarfijn wordt uitgelegd, met maten in centimeters én inches. Ook de gebruikte producten staan hierin vermeld.
Vraag de hele serie in 1x aan. Niet alleen een tutorial van mij, maar de hele serie van álle deelnemers ontvang je in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal € 35,00 (via mail of mijn officiële webshop)
  2. bestel de tutorial bundel zonder bestelling voor € 15,00 via mail aan mijattelyootje@gmail.com

Er is één voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Wil jij de tutorialbundel ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling, mail mij dan svp tegelijk met je bestelling.
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Nu je mijn bijdrage hebt gelezen en bekeken, zou ik het erg leuk vinden om jouw reactie hierop te mogen lezen. Onder dit bericht kan je jouw reactie plaatsen. Alvast bedankt daarvoor!

Door hieronder op de knop NEXT te drukken kan je verder hoppen naar MaryKate Scott, zij heeft een heel leuke bijdrage voor jou in petto:

Klik op de afbeelding om naar MaryKate Scott te gaan

Bedankt dat je mijn blog hebt bezocht. Volgende maand is er weer een bloghop van ons. Kom je dan weer?

Je kan je ook abonneren als volger van mijn blog/website.
Aanmelden kan via de knop in het daarvoor bedoelde vakje. Vul de gevraagde gegevens in, de rest werkt vanzelf. Je ontvangt voortaan updates via jouw emailadres en mist niks meer!

Wil je mailen voor info:
attelyootje@gmail.com
of via het contactformulier op deze website: KLIK HIER.
Ook voor al jouw bestellingen kun je mailen naar deze adressen.

Groetjes,
Yolanda / Attelyootje

7 reacties op “IDEAS Blog Hop – Family Celebrations”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.