Herfst/Winter Workshopdag groot succes!

Hoihoi,

Wat vind je van mijn nieuwe tafelloper? Ik heb hem vandaag aan de deur gehangen als gordijn/voorhang. Okee… ja… ik weet het… sorry…. had even gestreken mogen worden… maar daar was geen tijd meer voor. Veel nuttiger zaken om me mee bezig te houden zoals de gastenontvangst.

Na weken van voorbereiding was het gisteren namelijk weer zover: deze keer de “Attelyootje’s Herfst/Winter Workshopdag”.
Veel gasten waren al vroeg op pad gegaan, sommigen hadden zelfs met file rekening gehouden, maar het was rustig op de weg. Ook een verademing.
Eenmaal binnen wachtte ik hen op met een tas vol met workshoppakketjes in een mooie map en ontvangst met een kopje koffie.

Inderdaad: totaal … geen … shots van mijn eigen workshopgedeelte …. oeps! Maar gelukkig heb ik er wel andere foto’s van.

Er werden twee kaarten gemaakt, en een set van 4 labels. Die labels kwamen uiteindelijk in het vierde en laatste gezamenlijk project: de labelstandaard.

De lunch was weer erg lekker met belegde broodjes, een kop soep en een drank naar keuze.

Er werd naarstig gezocht naar felbegeerde retired artikelen. Het was geweldig om te zien, hoe men van de aanbieding gebruik maakte door samen een deal te sluiten. SU-perleuk om te zien hoe Stampin’ Up! verbindt!

Er is ook nieuws:

De gasten hadden tevens de mogelijkheid om de nieuwe Paper Trimmer uit te proberen. Menigeen was aangenaam verrast en enthousiast. Met name het gemakkelijke en scherp snijden van flinterdunne reepjes cardstock viel bijzonder in de smaak.
De nieuwe Paper Trimmer is te bestellen vanaf 1 november, via mijn officiële webshop of stuur een mail via het contactformulier.

Hieronder kun je zien welke producten gebruikt zijn tijdens de workshopdag. Per project, dus houd je vast… het is veel.
Wil je iets bestellen uit de lijst of andere producten ga dan naar mijn officiële webshop of stuur een mail via het contactformulier.

Dit bericht ga ik afsluiten met het afscheids/dankjewel kadootje aan de gasten, voor hun komst.
Met de Tiny Keepsakes bundle en het prachtige Feels Like Frost DSP 6×6″ maakte ik nog een verwennerijtje voor ieder.

Dankjewel voor je bezoek.
Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht Peaceful Boughs
Product Overzicht Gather Together
Product Overzicht Snowman Season Labels & Labelholder
Product Overzicht Mini Curvy Keepsakes boxes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.