Blog Hop Stamp Impressions – Around the World

Hoihoi,

Vandaag maak je samen met ons een mooie reis door de wereld. Gezellig dat hier even een tussenlanding maakt.
Ik neem je graag een paar minuten mee naar Florida – de SunShine State in de Verenigde Staten van Amerika.

Toen ik bij Stampin’ Up! begon, wist ik nog niet dat ik zulke mooie reizen zou gaan maken. En ik kan je zeggen: ik geniet van elke reis!
Eind vorig jaar maakten mijn vriendin-collega-roomie-kamermaatje Elly en ik een prachtige reis rondom ons verblijf in Orlando voor OnStage.
Je herinnert je vast nog allerlei berichten tijdens onze cruise en landtochten.
Eén van die landtochten ging van Orlando naar Miami, onderweg naar de cruise die we hadden geboekt. We hadden bedacht om de Everglades te bezoeken EN een heuse Airboat-trip te maken.

De Everglades is een heel ruim natuurgebied: vaak wordt het moeras genoemd, wat het dan weer niet echt is, maar wel een ecologisch gebied met veel beplanting (Sawgrass, met zijn zaagtandjes), eilandjes met mangrovebomen, maar ook aligators en grote schildpadden.

Het was erg warm die dag. Het varen was heerlijk! Gek genoeg bleef de boot niet hangen in de grasstengels want hij vliegt er als het ware overheen.
De dieren bleken door de warmte bijzonder lui: je moest goed zoeken om er eentje te vinden. Hier en daar een aligator, en ergens een schilpad, een enorme reiger. Tijdens een tussenstop werd een en ander verteld: er dreven sponsachtige brijige substanties op het water: een soort algen, maar er werd verteld dat het aligatorpoep was! Hilariteit natuurlijk want verschillende mensen voelden net aan het spulletje maar trokken na deze opmerking meteen hun handen terug uit het water. IEEKKK.

Na de trip was er nog een voorstelling met een aantal aligators in een kooi. Gelukkig maar dat ze achter gaas zaten, want ze hadden honger.

Ik vond het leuk om een aantal foto’s hiervan in een album te plaatsen.
Het album is gemaakt van twee stroken DSP (Mosaid Mood Specialty DSP). De foto’s printte ik vanaf mijn Canon Zoemini. Deze foto’s zijn voorzien van een stickerlaag, dus handig om in te plakken. Met hun maatje van 2,5 x 3,5 inch is het een prima maatje om mee te werken.

De foto’s heb ik hier en daar opgewerkt met wat stickers uit de Memories and More Sail Away set.

De volgende wereldreiziger is Fanny Minne, ben erg benieuwd waar zij mee gekomen is…. Klik op de knop hieronder om naar haar blog te gaan:

Wil je nog eens terugreizen naar de vorige avonturier Rosalien Zwackhalen, klik dan op de knop hieronder:

Ben onderweg de weg een beetje kwijtgeraakt, dan kun je hieronder alle medereizigers vinden op eventueel de gestopte reis voort te zetten:

Sigrid von Sigrids kreative ART
Rosalien
Yolanda Pasterkamp-de Jonge / Attelyootje hier ben je nu
Fanny Minne – Handmade by fanny
Babs – rosa Mädchen
Salina – PaperStar*
Yvonne Spikmans – Van Bruggen

Groetjes en een heel fijn weekend!
Yolanda

Hieronder zie je welke producten ik gebruikte:

Product Overzicht

6 reacties op “Blog Hop Stamp Impressions – Around the World”

  1. Liefste yolanda!

    jouw Blog wordt automatisch vertaald en ik moet zeggen het is nogal grappig wat daar allemaal staat !.. en ik had het nochtans graag in het Nederlands gelezen hihi…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.