Meteen naar de inhoud

Good Morning Magnolia

Hoihoi,

Leuk dat je weer langskomt op mijn blog.

Deze keer laat ik je graag een kaart zien, gemaakt met een leuke techniek: heatembossing op watercolor papier, waarna ingekleurd met aquareltechniek.

Om te beginnen heb ik de afbeeldingen met Versamark gestempeld, daarna ge-heatembost met wit embossingpoeder. Op het witachtige papier is het haast niet te zien, maar het zit er echt.

Na afkoelen heb ik de randen secuur op een goede ondergrond afgeplakt met tape. Daarna gesprayed met water. Dit heb ik even laten intrekken en ben aan de slag gegaan met een Aqua Painter (watertankpenseel) en inkt. De inkt heb ik hiervoor op een clearblock geplaatst – de grootste maat “F” is erg handig om als palet te gebruiken: daar kunnen veel kleurtjes op! Je vindt dit blok in het productoverzicht waar ik alle gebruikte artikelen geplaatst heb.

De tekst heb ik gestempeld op een stukje Whisper White Thick, met Mango Melody en meteen bestrooid met Clear embossingpoeder: door het heatembossen krijgt het dan een mooi glanzend laagje. Op die manier kun je altijd zelf je embossingpoeder dát kleurtje geven wat jij wilt.

Ik ben erg tevreden over het resultaat!

Zin om deze techniek ook eens te leren?
Neem contact met mij op via het contactformulier in op deze website, dan spreken we samen af.

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht

1 reactie op “Good Morning Magnolia”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.