Zomerworkshopdag 29 juni jl.

Hoihoi,

De flyer hierboven had ik gemaakt voor de aankondiging van de Zomerworkshop van Attelyootje. Die was gisteren, zaterdag.

Het beloofde een bloedhete dag te worden, maar alle deelnemers waren zeer tevreden en heerlijk aan het werk aan de workshops. Er waren er 3 in groepen van 6/7 dames te doen, en als laatste gaf ik een klassikale workshop.

De eerste kaart die gemaakt kon worden was een Vogeltjeskaart. De stempelset en ook het DSP zien er zó schattig uit, dat nodigde zeker uit om er iets mee te doen. Deze kaart is op basis van een Matchbook, je ziet heel af en toe nog wel eens een lucifermapje waaruit je een lucifer kunt breken en afstrijken aan de flap eronder. Nou… dat dus 🙂
Met behulp van de Stamparatus werden de vogeltjes op label en ondergrond gestempeld, waarna enkel het label werd ingekleurd met Blends – de alcholmarkers.

De volgende kaart was een Schelpenkaart: oftewel een kliedertechniekenkaart. De dames hadden dan ook snel groene vingers, nu door de inkt.
De achtergrond werd gemaakt met inkt en spray op een craftsheet, met aquacolor paper. Verder wat stempelwerk. Maar ook: heatembossing en inkleuren met Stampin’ Write Markers – de stiften op inktbasis. Met het beter knip-en plakwerk is zo een prachtige kaart te maken!

Voor de volgende ronde was een Koekaart aan de beurt. In de kaart zit een envelopje verwerkt, goed voor een kleine groet, of voor cadeaugeld. Stempel- en stanswerk, ook de ponsen kwamen te pas, en ook hier voor het inkleurwerk: Blends.
Deze kaart ga je later deze week op een iets andere manier tegenkomen. Stay tuned!

Als klassikaal werkstuk(je) was er een Milkini-verpakking. Natuurlijk past daar lilakleur bij. In de nieuwe InColors zit zo’n mooi subtiel lila, dat wilde ik daar graag voor gebruiken.
Het een doosje voor 2 Milkini’s, dat links en rechts over elkaar heen slaat en gesloten (als een jas) en gesloten wordt gehouden met een lint. Ook al zo prachtig, dat moet je echt in het echt zien!

Ik heb deze dag alleen maar blije gezichten gezien. We hebben van een heerlijke lunch genoten: kopje soep, belegde broodjes, en (karne-)melk of sap. Na het sneupen in de verkoop-/Retiredhoek gingen de dames zeer voldaan naar huis.
Gelukkig was het geluk met nóg meer dames: in het voetbal hebben ze maar weer mooi gewonnen en zijn ze door naar de halve finale! Knappe prestatie!

Wil je ook een keer bij een Workshopdag van Attelyootje zijn? Op zaterdag 26 oktober is de volgende.
Mail voor info/aanmelding naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze site. Je ontvangt dan van mij zo snel mogelijk alle gegevens.
(P.S.: deze workshopdag is niet voor demonstratrices bedoeld, daarvoor zijn al andere mogelijkheden)

Groetjes, Yolanda

P.S.: het overzicht met gebruikte producten is erg lang om hier te vermelden. Wil je weten welke materialen zijn gebruikt tijdens de workshopdag mail dan gerust of gebruik het contactformulier.

1 reactie op “Zomerworkshopdag 29 juni jl.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.