Meteen naar de inhoud

Dutch Demo Retreat at the Zoo

Hoihoi,

Wat een fantastische dagen dit weekend: vrijdag ben ik naar Arnhem gereisd, samen met een vriendin/SU-collega.
Wij werden getrakteerd op een dagje uit in de dierentuin Burgers’ Zoo, door onze upper-upline Michelle Last uit Engeland.
Speciaal voor de Leiders van haar Nederlandse teams had zij deze dag uitgekozen om ons te verwennen. Zo lief en leuk!

De dag was mistig begonnen maar al snel brak de zon door en kon de dag al niet meer stuk. We waren erg blij elkaar weer te zien na lange tijd, voor sommigen was het wel 3 jaar geleden!

Verwacht je foto’s van het park te zien? Die heb ik niet gemaakt want ik wilde wel eens een dagje genieten, zonder te hoeven letten op camera-gebeuren, en dat beviel mij goed. Lekker klessebessen met deze en gene onderweg, ook heerlijk. Wel heb ik uit de app die we deelden foto’s kunnen gebruiken. Dank aan de fotografen!

Vóór de start van de Tour kregen we van Michelle uitleg, een zakje met snoepjes voor onderweg, maar daarbij ook een geheime opdracht: stel 3 vragen aan een vriendin/collega, zonder dat de ander door heeft dat jij die op je briefje had staan. Iedereen had verschillende vragen. De naam van jouw ondervraagde stond op een strookje dat je blind uit een zakje kon halen. Die vragen moest je dus niet zomaar van Pats-Boem erin gooien, maar op een ietwat slinkse manier stellen, dat maakte het spannend…

Eind van de middag moesten we raden wie onze naam uit het zakje met namen had getrokken. Dat bleek niet altijd eenvoudig, en in sommige gevallen leidde dat tot hilariteit in de groep. De andere mensen op het terras zullen wel gedacht hebben: in die groep gaat het er ERRUG gezellig aan toe! Nou: duidelijk!

Nog even terug naar het vervolg van deel 1 van deze dag.
De twee groepen gingen het park in onder begeleiding van een gids, die honderduit praatte over het wel en wee op het park. Erg leuk en leerzaam. Wij zijn na afloop nog even samen op de kiek gezet:

Na een onderbreking voor de lunch kregen we een speuropdracht: we moesten nu in mee en iets kleinere groepjes op zoek gaan naar 8 dieren in de dierentuin en met zijn allen daarvan een Selfie maken, met alle groepsleden MET het dier erbij. Wij hadden er 7 gevonden maar de 8ste leek onvindbaar totdat we hem uiteindelijk toch nog vonden.
Uiteindelijk stonden wij qua score gelijk met een ander groepje, en door Kop-of-Munt werd bepaald dat zij de prijs kregen.
Wij zijn toch gelukkig hoor! Zo’n fijne dag met zijn allen samen, en zoveel pret!

Na afloop nog even een groepsfoto met zijn allen gemaakt en toen was het alweer tijd om huiswaarts te gaan.

‘s Avonds heb ik aan mijn swaps zitten werken. De labels waren al gestempeld, de doosjes al gemaakt, maar er moest nog een Vellum belly-band als schuifje omheen om het label op te kunnen bevestigen en het doosje te kunnen openen. Achter het label heb ik het blaadje en bloemetje geplakt. Het was nog een flink klusje en ik ging pas erg laat naar mijn bed.
Afijn, het was een heerlijke dag, met prima weer en fijne mensen om ons heen. Wat een genot om bij zo’n club te mogen behoren! Ik heb ervan genoten. Ik sliep al snel. Zzzzz…..

Woensdag lees je deel 2 van dit Demo-verwen-weekend, de zaterdag. Dan zie je welke swap ik had gemaakt.
Kom je dan gezellig weer?

Groetjes,
Yolanda / Attelyootje

2 reacties op “Dutch Demo Retreat at the Zoo”

  1. Wat zal dat een leuke dag zijn geweest. Ik herken er drie van gezicht. Leuk dat je het hebt gedeeld. Super.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.