Meteen naar de inhoud

De TicTacToe-uitdaging

Hoihoi,

Het is alweer een week geleden dat ik aan jullie bekend zou maken welke inzending gewonnen heeft met de uitdaging, die ik had gedaan met de TicTacToe-kaart. Je weet vast nog wel de blog hop van Stamp Impressions EU.
Hier is de kaart nog even ter herinnering:

Dit zijn alle inzendingen:

Ik heb erg leuke inzendingen gekregen en ik vond ze allemaal op hun eigen manier en keuzes erg leuk!

Maar eentje sprong er wel heel erg uit, dat was een schuifkaart. Door middel van een twijndraad aan de achterkant wordt de kaart in model getrokken tot een dubbele ezelkaart. Zo leuk!

De winnaar is Christa de Leeuw van Weenen, inmiddels is het prijsje bij haar aan gekomen.
Nogmaals van harte gefeliciteerd Christa!

Wil je volgende keer ook meedoen? Houd mijn blog/website in de gaten. Er komt de 19de van deze maand weer een nieuwe blog hop waarbij ik een nieuwe uitdaging voor je heb. Er zal ook weer een leuk prijsje aan verbonden zijn.
Je kunt mijn blog volgen door je te abonneren via email. De knop vind je in de rechter kolom.

Groetjes,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.