IDEAS Blog Hop – Babies & Children

Welkom bij weer een nieuwe maandelijkse bloghop van het internationaal demonstrators team “I.D.E.A.S.”: International Demos Exciting Artistic Stampin’.

Mocht Nederlands niet jouw eigen taal zijn, dan kun je de vertaalknop in de rechter kolom aanklikken en zo in jouw eigen taal meelezen. Voel je vrij een reactie in jouw taal te plaatsen, dat zou ik erg leuk vinden.

Deze maand is het onderwerp “Babies & Children”. Daarvoor maken we een kaart én een 3D-project. En daarvan zijn ALLE werkbeschrijvingen van deze blog hop verkrijgbaar. Verderop daarover meer.
Met het onderwerp kun je natuurlijk veel kanten op. Verjaardagskaarten, uitnodigingen voor feestjes of baby showers, slingers, pakjes, kadozakjes, enfin: je kunt het verzinnen, er is zoveel!

Met behulp van de stempelset/bundel “Silhouette Scenes” maakte ik een felicitatiekaart voor een meisje en nog een tafereeltje in een doosje, voor jongen. Want je weet: Boys and their toys.

Zie je in het tafereeltje met de jongen de wolken? Het is gedaan met een superleuke techniek, die ik uitleg in de tutorial.

Wil je deze projecten ook maken? Bij deze blog hop hoort een serie tutorials (werkbeschrijving met foto’s), waarin ook beide projecten van mij met tekst en werkfoto’s haarfijn met maten in centimeters én inches worden uitgelegd.
Vraag dan de hele serie in 1x aan. Niet alleen een tutorial (dus van beide projecten!) van mij, maar de hele serie van álle deelnemers ontvang je in één keer.
Hoe dan?

  1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal €35,00 (via mail of mijn officiële webshop)
  2. bestel de tutorial bundel los voor €15,00 via mail aan mij

Er is een voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor. Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Mailen kan naar attelyootje@gmail.com
Of via het contactformulier op deze website.

Alle gebruikte artikelen staan in de tutorial vermeld.

Wil je nog meer inspiratie ga dan verder naar Odette, klik dan op de knop NEXT hieronder. Ik ben ook heel benieuwd wat zij heeft gemaakt.

Groetjes,
Yolanda

6 reacties op “IDEAS Blog Hop – Babies & Children”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.