Meteen naar de inhoud

Bloghop Stamp Impressions EU – Sale-a-Bration

Hoihoi,

Welkom!
Je bent hier gekomen via Martina Duchkowitsch, voor onze maandelijkse bloghop van Stamp Impressions EUropa.

Het onderwerp zal je niet verbazen want we hebben nog 2 weken na nu te gaan. Sale-a-Bration. Het is zelfs korter dan 2 weken, dus mocht nog gebruik willen maken van het aanbod, dan help ik graag met advies?

Sale-a-Bration duurt twee (!) maanden: januari en februari. Laat je kans dus niet lopen om in aanmerking te komen voor leuke kadoos, waar je gezellige projecten mee kunt maken.
Er is papier, er zijn stempels, of zelfs een combinatie daarvan.
Lees er meer over in mijn eerdere bericht: klik hier.

Voor de bloghop van vandaag koos ik voor de leuke stempelset “A Touch of Ink”.
Bij het zien van deze set wordt je toch meteen al vrolijk? Daarom gebruikte ik nu eens de stempels om ze heerlijk in te kleuren met behulp van onze Aquarelpotloden en Blenderpen.

De aquarelpotloden kun je aanschaffen als 2 losse sets, maar samen vormen ze een fijn geheel om mee te werken. Zo kun je ook met de Blenderpen heel mooi de kleuren laten verlopen, of in elkaar laten overlopen. Net wat je wilt weergeven. De Blenderpen laat precies genoeg vocht los om te kleuren, ik vind het heel prettig werken. Ik heb met deze kleuren gewerkt:

Ik maakte er een tweetal kaarten mee, en een duo doosjes – leuk om weg te geven. Hoewel…? Ik vind ze zelf erg leuk geworden 😉

De bladeren van de kolibri-kaart heb ik eerst gestempeld met Memento Jet Black, daarna de vogel gestempeld en ingekleurd, en geblend.
Door de vogel nog eens op een post-it te stempelen en uit te knippen, had ik meteen een masker, om de afbeelding af te dekken en de vlek erachter te kwasten met een Blenderkwast, nieuw in ons assortiment. Ook de randjes hebben wat kleur meegekregen op die manier.
Omdat de vogel wat donker uitgevallen is heb ik wat witte accenten met een witte gelpen (eigen collectie) gezet.

Voor de tweede kaart heb ik weer gewerkt met maskertechniek om een bloementoef te maken. Over het centrum daarvan plakte ik de vlinder op een stukje Vellum dat ik uitponste met de grote cirkelpons 2 1/4″. Door het vellum te gebruiken zie je gelukkig nog het ingekleurde gedeelte van de bloemen. Anders zou het wegvallen in het geheel en dat is toch zonde?

En voordat ik de doosjes bestempelde, heb ik de zijflapjes steeds afgeplakt met post-its, zo kon ik makkelijk stempelen zonder de flapjes te raken.

De doosjes (Mini Curvy Keepsakes) zijn schattig voor een paar paaseitjes bijvoorbeeld, in de set zitten ook kleine labeltjes-stansen, zo handig! Ook die heb ik met het kleinste losse blaadje uit de stempelset bestempeld.

Deze artikelen kun je misschien niet allemaal in één keer aanschaffen, maar een start kun je gerust maken. Ik heb ik mijn webwinkel een overzicht van de gebruikte producten geplaatst.
Wil je shoppen dan kan dat door heel handig die artikelen aan te klikken en in je winkelmand te plaatsen. Je kunt zelfs kiezen voor: koop alles in één keer… De keus is aan jou.

FOTOPOLYMEERSTEMPELSET TINTENTRAUM (DUITS)

Heb je een besteding vanaf € 120,- dan kun je kiezen voor deze prachtige stempelset “A Touch of Ink”.
Of andere producten, want er is genoeg! Maak zelf je keuze, of vraag mij te helpen adviseren. Doe ik graag voor je.
Klik HIER om naar mijn officiële webwinkel te gaan.

Klik HIER voor de gebruikte producten voor dit project.

Contact: attelyootje@gmail.com of via het contactformulier

Bedankt voor je bezoek, leuk dat je ook bij mij langskwam!
Je kunt verder gaan door op onderstaande knop te klikken, dan ga je door naar Salina:

naar de volgende
naar de vorige

Groetjes,
Yolanda

7 reacties op “Bloghop Stamp Impressions EU – Sale-a-Bration”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.