Nog twee nachtjes slapen…

Hoihoi,

Nog twee nachtjes slapen en dan start de nieuwe seizoencatalogus – de voorjaarcatalogus.
Als het goed is heb je die van mij onlangs ontvangen.
Heb je hem niet ontvangen en wil je graag van mij een catalogus ontvangen, laat het mij weten: stuur een mail naar attelyootje@gmail.com.

Tegelijkertijd start ook de Sale-a-Bration – een leuke periode waarin je GRATIS producten kan verdienen tijdens het shoppen. En dat wil jij vast ook wel…?

In de speciale SAB-brochure staan de kado-producten vermeld.

Er zijn 2 categorieën:

– Bij aankoop vanaf € 60,00

– Bij aankoop vanaf € 120,00

Daarnaast is het ook mogelijk om te combineren, dus bijvoorbeeld 2 kado’s kiezen van de eerste categorie bij je bestelling vanaf €120,00.

Er is geen bestel-limiet. Elke € 60,00 telt, dus ook voor € 120,00 – € 180,00 – € 240,00 enzovoorts mag je kado’s uitkiezen. Combinaties van beide categorieën hoort zelfs óók tot de mogelijkheden.

En vergeet niet: je mag uiteraard ook uit de Jaarcatalogus bestellen, het hoeft niet alleen uit de voorjaarcatalogus te zijn. Oftewel: kies uit het gehele assortiment!

Heb je een heel grote bestelling (bijvoorbeeld als gastvrouw …) dan kan je zelfs een gratis stempelset verdienen als de totale bestelling een totaalbedrag van € 375,00 of meer heeft. Deze set kun je voor heel veel projecten gebruiken en is te combineren met een aantal van onze mooie en fijne ponsen. En daarnaast zijn er natuurlijk de Rewards waarvoor je als dank nog eens extra producten mag uitzoeken. Exclusief voor de gastvrouw is een heel leuke verzamel-stempelset bijzonder voordelig te kiezen.
Je ziet: het loont zich altijd om een keer met een groepje tegelijk te bestellen!
Geef dus een party en verdien als gastvrouw nóg meer extra’s – kortom: vraag mij naar de mogelijkheden.

Naast deze kado-actie is er nóg een actie die wel heel erg voordelig uitpakt:

Heeft het jou altijd al aangetrokken om demonstratrice te worden, dan is er nu de uitstekende mogelijkheid: het toch al mooie startpakket dat je zelf mag samenstellen t.w.v. 175,00 kost € 129,00. Tijdens Sale-a-Bration krijg je er zelfs 5 pakjes Designer Series Paper t.w.v. € 70,00 bij kado, in alle kleuren die er momenteel zijn bij Stampin’ Up! – in het nieuwe design dat vanaf mei 2021 verkocht gaat worden, zodra de nieuwe jaarcatalogus verschijnt.
Je totale voordeel als je tijdens SAB instapt komt dus neer op € 116,00!

Dus je hebt A: een primeurtje en B: je kan gelijk aan de slag met de allernieuwste producten.

Stel dus zelf je startpakket samen: of dat is voor de korting, die je als demonstratrice ontvangt, of als dat is om een carrière op te gaan bouwen en zelf geld te verdienen – alles is mogelijk. Jouw keuze!

Vraag mij naar de mogelijkheden. Ik geef je graag uitleg en wil jou graag een plaats in mijn team bieden.

Tot zover de informatie over Sale-a-Bration. We love it!

Tot gauw?
Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.