Blog Hop Stamp Impressions EU: Sale-A-Bration

Hoihoi,

Alweer de 19de van de maand. Dat betekent een nieuwe bloghop van Stamp Impressions.
Wij willen jullie inspiratie geven met de mooie producten van Stampin’ Up!
Wie zijn wij? Wij zijn demonstratrices uit Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland.

Deze keer draait het om Sale-A-Bration inspiratie. Zoals je misschien al weet is er dit jaar voor het eerst een tweede periode van 2 maanden met Sale-A-Bration: van 3 augustus tot en met 30 september.
Er is een speciale brochure waarin de cadeau’s staan die je gratis kan meebestellen bij een bestelling vanaf € 60,-.
Wat zeg ik? Bij iederen € 60,- want vanaf € 120,- kan je zelfs 2 gratis cadeau’s kiezen en meebestellen. Helemaal GRATIS.
Wie wil dat nu niet? Stempels, papier, stansen… Kijk maar eens in de folder! En deze keer zijn er ook kerst/winter-artikelen beschikbaar. Klik maar op het plaatje om de brochure te bekijken. Er zit vast iets voor jou bij.

Tegelijkertijd met deze brochure is de Mini Catalogus voor het najaar van start gegaan. Daarin vind je allerlei moois voor het najaar en de winter. Houd je van Herfst? Houd je van Halloween? Houd je van Kerst? Of meer van de Winter?
Er zijn weer heerlijke kleuren gebruikt om er zin van te krijgen de nieuwe producten te gaan gebruiken. Ik heb er in ieder geval weer zin in!

SPECIAAL DESIGNPAPIER SERENE DESSINS 12″ X 12″ (30,5 X 30,5 CM)

Voor mijn bijdrage aan deze bloghop gebruikte ik het mooie Peaceful DSP/Serene Dessins (156628).
Zo op het eerste gezicht had ik niet de zachte kleuren gezien, maar ze trokken mij wel aan. Zeker in combinatie met het extra dikke witte cardstock, dat ik voor deze verpakking gebruikte.

Er kunnen heeeel veel lekker dingen in, bijvoorbeeld van die overheerlijke chocolade-hazelnoot bollen. Je kent ze wel, maar ziet ze niet, want ik heb ze in huis, maar ik mag er niet aan komen. Teveel aangekomen. Er moet eerst gewicht af. En ik ben goed bezig hoor!
Ik maakte ook nog 2 wat kleinere verpakkingen.

Wat staat dat setje leuk zo samen he?
Het papier Laat zich erg mooi combineren met bijpassend cardstock, voor wat oogstrelende rust.

Eigenlijk zijn het gewoon vierkante dozen, waarvan de top in het midden van elk vlak ligt. Dat vouw je naar buiten toe, zet gaatjes in de top (net langs de vouwrand) waar je een mooi lint doorheen voert. Doe dat vooral NADAT je de vulling erin gedaan hebt…. En klaar is de vierkante driehoeksdoos.

Wil je verder hoppen, klik dan svp op onderstaande button: je gaat dan naar de bijzonder creatieve Sara Sayers.

Je bent van mij gewend om aan het eind van dit bericht een opsomming van de gebruikte producten aan te treffen. Helaas ontbrak het mij aan tijd, om deze samen te stellen. Wil je weten wat ik gebruikte app of mail mij dan. Net zo gemakkelijk.
Alle producten kan ik voor je bestellen als je dat wilt. Stuur dan je email naar attelyootje@gmail.com en ik verzorg graag jouw bestelling.

Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog.
Graag tot de volgende keer.

Groetjes,
Yolanda / Attelyootje6 reacties op “Blog Hop Stamp Impressions EU: Sale-A-Bration”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.