Bijzondere vermelding en agenda …

Hoihoi,

Je vraagt je misschien af: waarom is Attelyootje zo stilletjes?
Op dit moment geniet ik van mijn vakantie. Zo hier en daar eens wat tijd voor mijzelf: lekker niksdoen, beetje uit / op stap, genieten van het leven.
Ik lees wel mijn mails en blijf op de hoogte van het nieuws wat Stampin’ Up! brengt.

Onlangs heb ik mijn verkoopmijlpaal gehaald van 100K, echt: dat is dankzij heel veel lieve klanten sneller gegaan dan ik zelf gedacht had.

Omdat dit best een bijzondere gelegenheid was, werd uitgenodigd voor een interview en dat is geplaatst in de wekelijkse nieuwsbrief aan Demonstrators over de gehele wereld. En wat voel ik met trots daarop: het is iets wat ik helemaal zelf heb gedaan, natuurlijk samen met al die lieve klanten die het vertrouwen in mijn stellen als het aankomt op advies voor keuzes.
Hier kun je het bericht lezen:

Lieve mensen, lieve blogvolgers, lieve klanten en lieve vrienden:
Dankzij jullie steun heb ik dit mogen bereiken. Uit de grond van mijn hart: Hartelijk dank voor al jullie vertrouwen en steun.
Ik hoop jullie nog erg lang te mogen adviseren bij technieken en aankopen.

Ik zie jullie graag terug, tijdens workshops, want die gaan weer starten hoor, bij mij thuis. Blijf op de hoogte via mijn blog hier, en het is ook mogelijk mij te volgen via mijn facebook-pagina https://www.facebook.com/attelyootje/
Voor beide media geldt dat je op elk moment kunt aanmelden daarvoor.

En: wat ook weer gaat plaatsvinden zijn de beurzen. Nog een beetje aarzelend voor sommigen, maar we gaan ervoor.
De eerstkomende is een markt op vrijdag 10 september van 15:00 uur – 21:00 uur

Molenmarkt Speeltuin ‘t Balkengat

Heel fijn vind ik het, dat de jaarlijkse Molenmarkt te Kinderdijk, in een verkleinde versie, dit jaar kan doorgaan: vrijdag 10 september van 15:00 – 21:00 uur kun je Attelyootje daar vinden. Het is deze keer in de Speeltuin ‘t Balkengat. Kom je ook?

De organisatie schrijft zelf: Een speelveld met gezellige verlichting. Een oliebollentent, een snack kraam en een terras met koffie, thee en lekkers. Op het veld de vrolijke kinderkleedjesmarkt en een aantal kramen. De markt is kleinschalig en daarmee durven wij het aan om binnen de geldende regels van de rijksoverheid dit evenement te organiseren. Dit alles in nauw overleg met de gemeente. Er zullen vrijwilligers rondlopen op de markt om mensen erop te wijzen afstand te houden. Bij slechte weersverwachting moet de Molenmarkt helaas geannuleerd worden. Houd mijn pagina Attelyootje dus ook in de gaten voor een check. Zoek via Google Maps op “Speeltuin Balkengat, Kinderdijk” om de markt te kunnen bereiken.

Dus: kom naar de Molenmarkt in Kinderdijk, op vrijdag 10 september van 15:00 uur – 21:00 uur

Knotsgekke Kaartendagen

Vervolgens nog meer goed nieuws:
De Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen gaan voor 100% door van 7 t/m 9 oktober!

Het adres is weer in De Brabanthallen in Den Bosch (of ‘s-Hertogenbosch) en doordat de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen als een doorstroom-evenement worden gezien, waarbij we de 1,5 meter kunnen garanderen doordat we in een hal zitten van 10.000 m2.
Blijf veilig en reserveer je toegangskaarten nu: online! Ga naar: https://www.knotsgekkekaartendagen.nl/tickets/

Last but not least:
Geef je nu ook op voor de Najaarsworkshopdag met Attelyootje, op zaterdag 16 oktober in Hendrik-Ido-Ambacht.
De ruimte is groot genoeg om afstand te bewaren! Kom je gezellig meedoen? Nadere info kun je opvragen via mail naar attelyootje@gmail.com . Leuk als je er ook bij wilt zijn!

Nu het zonnetje weer even doorbreekt, kunnen we nog lekker even naar buiten gaan: gezellig even shoppen.
Wil jij ook shoppen 🙂 ? Ga dan nog even naar mijn webshop en snuffel lekker rond. Je bestelling kun je daar doen, of je kan mailen naar attelyootje@gmail.com – dat kan altijd. Een verzamelbestelling staat gepland voor vrijdag 3 september a.s.
Natuurlijk is er ook nog steeds de retired shop: https://www.attelyootje.nl/shop-retired. Het kan wel zijn dat het verzenden wat langer duurt door mijn vakantie. Excuus daarvoor alvast.

Lieve groetjes,
Yolanda / Attelyootje


2 reacties op “Bijzondere vermelding en agenda …”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.