Attelyootje’s Voorjaars Workshopdag 2020

Hoihoi,

Het is alweer voorbij, die mooie dag in januari: de voorjaarsworkshopdag!

Let op: vandaag twee blogposts – vanavond komt er weer een Bloghop langs met een interessant onderwerp waar iedereen weleens mee te maken krijgt, mis het niet!

Nu eerst over gisteren:
Twintig dames hadden zich aangemeld om deel te nemen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een bedrukte linnen tas met daarin een map met benodigdheden voor de workshop, een notitieboekje, vulpotlood/gum.

Er waren 3 groepen, waarin met 6/7 personen gewerkt werd dat het een lieve lust was.
Velen herkenden elkaar van de vorige keer/keren, erg leuk om te zien die herkenning en verbroedering. Maar er waren ook nieuwe mensen die het erg naar de zin hadden en vlot aansluiting vonden. Leuk!

Tussen de middag was er een heerlijke lunch met tomatensoep (EN ballen! Mjammm), lekkere verse belegde broodjes en een drank naar keuze.

De workshop van Nel was een leuke dameskaart met lipsticks. Er werd gebruik gemaakt van de producten uit de Suite “Best Dressed”. In de kaart was een werkje te maken: een paar labels bij elkaar gebonden met een lintje. Zo zou je nog een gezichtsmasker of een cadeaubon in de kaart kunnen verpakken.

De workshop van Carina bevatte een kaart gemaakt met de prachtige Suite “Parisian Blossoms”, met in de binnenzijde een houder voor een cadeaukaart. Het was veel werk, maar oooohhh-la-la, zo mooi!

Het werkstuk dat bij mijn tafel gemaakt kon worden viel ook in de smaak. Vooral door het gebruik van het schitterende Specialty Designer Series Paper “Noble Peacock” in combinatie met het subtiel glinsterend Shimmery White Paper. Voor de veertjes werd een stuk van dat papier gebruikt om een achtergrond te maken en daarna de veren uit te stansen en opplakken. De afwerking werd gedaan met een nieuwe pons: “Label Me Fancy”.

Voor elke gast had ik een snoeperijtje voorbereid met behulp van de schattige Heart Foil Tins, bakjes waarin je zelf een muffin zou kunnen bakken, en dan afsluiten met een versierd dekseltje. Dat viel erg goed in de smaak!
Daarnaast lag er ook voor ieder een “Copper Dotted Treat Bag” gevuld met 2 vellen Dimensionals, normaal en klein).

Voor de Snuffelhoek was ook veel animo, erg fijn om ook daar veel mensen mee blij te maken.

Al met al was het een zeer geslaagde dag.
De volgende staat weer gepland: zaterdag 27 juni 2020.
Wil je ook eens zo’n dag meemaken met leuke projecten, heerlijk gezelschap en veel gezelligheid? Wil je alvast informatie over deze dag, of wil je jezelf alvast aanmelden, stuur dan een e-mail aan attelyootje@gmail.com of gebruik het onderstaande formulier.

[ninja_forms id=13]

Wil je weten welke producten er zijn gebruikt voor deze workshopdag, mail dan gerust.

Graag tot gauw maar weer.

Groetjes,
Mede namens Andries,
Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.