Aloha Bloghop: 3-D Projecten

Hoihoi,
Welkom, aloha! Leuk dat je er bent, bij onze maandelijkse bloghop.
Wij gaan voor Maui 2020!
“Wij” zijn een Nederlandse groep Stampin’ Up!-demonstratrices die graag hard willen werken om de Incentive Trip naar Maui in 2020! te verdienen.
Eén van de dingen die wij graag met jullie willen delen is ons werk, de creatieve kant daarvan.

Vandaag laten we graag mogelijkheden zien rond het onderwerp “3-D projecten”. Je weet wel: verpakkingen als doosjes, zakjes, tasjes, etc. Die hebben wij kant-en-klaar in de verkoop. Je kunt het jezelf heel makkelijk maken door ze aan te schaffen, zodat je in een handomdraai een leuke verpakking hebt voor een klein cadeautje. De verpakkingen zijn te vinden in de dikke jaarcatalogus op blz. 172-173, en in de webshop vind je ze via deze link.

Ik heb gekozen om met 3 verpakkingen te werken, samen met een leuke kit, de Tags & More Accessory Kit, die echt de moeite waard is om mee te spelen. Samen met de bijpassende stempelset is het een waardevolle combinatie die zorgt voor veel plezier. De koperkleurige onderdelen zijn het voor mij HE-LE-MAAL…
En het staat nu eenmaal leuk als er een label op een verpakking zit.

Tags & More Accessory Kit

Ik heb voor de verpakking gekozen voor de volgende drie artikelen:

Ik heb voor de versiering van de Kraft Pillow Box EN de Mini Pizza Box een zakje helemaal los gepeuterd en netjes versneden tot maten die precies passen: een reep van 2 inch voor om de Kraft Pillow Box. En van het restant heb ik stukjes gesneden om de Mini Pizza Box mee te beplakken.

Ik heb zo wat kleuren bij elkaar gekozen om de Tags te versieren. Ze zijn prima van vorm en de stempelset is erg leuk om mee te werken.
Eén van de stempels bevat een bloemetje met daarnaast een vlindertje, die kun je boven de bloemsteeltjes stempelen. Ik heb ze los van elkaar geknipt met een zeer scherp schaartje: de Paper Snips. En… deed het zeer? Nee hoor, ik ben er heel erg blij mee! Want nu kan ik de bloemetjes veel gemakkelijker stempelen en de vlinder ook zetten waar ik hem wil laten fladderen.

Op de foto hierboven kun je ook zien, dat ik één van de tags versmald heb door er links en rechts een stukje af te snijden.
Het mooie washitape zie je straks maar heel fijntjes door het label erop.
De Mini Pizza Box is beplakt met stukjes van een Copper Dotted Treat Bag.


Gaan we verder door naar de volgende verpakking: de Kraft Pillow Box.
Hiervoor sneed ik zoals gezegd een reep uit het zakje, die precies maar dan ook preciés rondom past. Het doosje is gesloten met een stukje van het meegeleverde twine en het label is vastgezet aan het twine met een Copper Library Clip.

Als derde en laatste project heb ik een platte zakje verwerkt tot een staand zakje. De zijranden en de bodem van het zakje zijn gerild, gevouwen in geplakt. In de bodem zit een verstevigd stukje cardstock zodat het goed blijft staan.
Door twee van de achterste labels te combineren met de restjes van een eerder versneden label krijg je een grappig effect en krijgt het label ook wat meer “body”. De bovenkant is naar voren toe omgevouwen en wordt gesloten gehouden met een Copper Library Clip

Alle drie de projecten nog eens bijeen

Wat fijn dat je het tot het einde van deze lange blogpost hebt volgehouden.
Hoop dat ik je lekker wat inspiratie heb kunnen geven hiermee.
Voor vragen kun je mij altijd mailen: attelyootje@gmail.com

Ben je ook benieuwd naar wat de andere deelnemers voor jou in petto hebben? Klik dan op de namen hieronder en je komt op hun blog terecht.

Wil je zien welke producten ik heb gebruikt, dan staat helemaal onder aan deze blogpost een product overzicht.

Groetjes,
Yolanda

Product overzicht

10 reacties op “Aloha Bloghop: 3-D Projecten”

    1. Ik heb er ja-ren over gedaan voordat ik het voor de eerste keer durfde. Gelukkig doet het geen zeer en knip ik vaker in een stempel. Het geeft je zoveel meer mogelijkheden! Een goed scherpe schaar is wel essentieel.
      Dankjewel XXX

  1. Handig, die kant-en-klare verpakkingen! Super hoe je er een aantal met elkaar gecombineerd hebt. En die labels zijn erg leuk en maken het helemaal af. Groetjes, Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.