Werk in uitvoering

Hoihoi,

Joepieee, mijn pre-order is binnen! Wat een snoepies zitten erbij zeg! Ik zou zo willen beginnen, maar moet eerst andere dingen doen.
Dus: veel werk aan de winkel – er zijn een hoop pakketten binnengekomen met bestellingen, pre-order, backorders, catalogi, brochures, en nog meer drukwerk. Verder ligt er uitzoekwerk… ja ook dat: er was helaas een en ander aan drukwerk verwisseld en ik zodoende heb te weinig catalogi ontvangen om alles in 1x tegelijk te verzenden.

Dat spijt mij heel erg! Tijdens mijn werkdag in het ziekenhuis heeft mijn eigen administrateur Andries, vandaag hard gewerkt en flink rond gebeld, om zoveel mogelijk alles in goede banen te leiden zodat we komende dagen hopelijk toch nog alles kunnen gaan verzenden.

De bestelling van het drukwerk en de pre-order hebben langer op zich laten wachten dan mijn berekening was, door omstandigheden die de hele wereld kent.
Ik weet dat ik veel van jullie vraag, maar graag nóg wat extra geduld: er wordt hard aan gewerkt om het drukwerk en bestellingen bij jullie te krijgen.

Tot snel!
Groetjes,
Yolanda en Andries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.