Stempel Schatten Blog Hop – Cadeauverpakking/traktaties

Hoihoi,

Welkom bij deze bloghop van de Stempel Schatten.
Elke maand willen wij je voorzien van inspiratie met een soort van “vergeten” stempelsets. Je weet wel: net als “vergeten” groenten…?

Deze keer heb ik gekozen voor een erg leuke set met veel mogelijkheden: Poinsettia Petals.
Een erg leuke set waarmee ik vorig jaar als eens een mooie krans maakte. Deze komt dit jaar ook weer tevoorschijn met de kerstversieringen.

Voor het thema van vandaag kozen wij “Verpakkingen”: met het vooruitzicht van de komende feestjes in december kun je natuurlijk heel breed denken.
Hoewel wij graag Sinterklaas vieren, sla ik toch dat gezellige feestje over en stap meteen richting Kerst met deze stempelset. EN… er is een bijpassende stansset die het heel compleet maakt. Zelfs eigenlijk dubbele mogelijkheden, doordat je met de stansen een omtrek kunt stansen, maar met dezelfde omtrek ook een blad compleet met nerven. Zo leuk!

Ik stempel graag mijn eigen DSP:

Op een A4-vel Basic White stempelde ik eerst de grote bloemen met Versamark, waarna ik het heatemboste met goudpoeder. Zo’n mooie glans! Daarna op dezelfde manier de kleine bloemen.
In de set zit ook een stempel waarmee je de blaadjes kan vullen. Daarmee stempelde ik over het goudembossing heen met de kleur Blushing Bride.
De groene takjes/blaadjes zijn met Mint Macaron gestempeld.
Verder heb ik de witte ruimten gevuld met het bloemenhartje in combinatie met Crumb Cake stempelinkt.

Het hele vel heb ik gerild op 5-10-15-20 cm en voor de bodem ook weer op 5 cm. Zo kon ik een rechtop staande verpakking ervan maken, zonder al teveel papier verlies.

De wenstekst heb ik in goud geheatembost en uitgestanst. Het stiksteekje staat wel heel schattig vind je niet?

Achter de tekstlabel heb ik uit vellum gestanste bloemen en blaadjes geplakt. Dat geeft echt wel een winters effect!

Maar…. ik was nog niet uitgespeeld.
De tasjes-stansset vond ik ook wel leuk voor een verpakking. Het DSP In Good Taste heeft oa. iets met roze, Blushing Bride wat erg leuk van textuur uitziet: beetje blokjes-achtig stofje. Je ziet het momenteel erg veel in gebruik in baby-beddengoed.

IN GOOD TASTE-DESIGNPAPIER

Het tasje is in een handomdraai gemaakt. Een leuke bloemenversiering van cardstock en Speciaal Metallic papier geeft het een extra leuke uitstraling. Kijk maar:

Mooie verpakking voor een lief klein cadeautje, bijvoorbeeld een lipstick, geurtje, kadokaart… Wat zou jij erin doen? Laat het me weten in de reacties, ik ben eens benieuwd 🙂

Vergeet niet om na het reageren nog verder te hoppen. Dat kan via de onderstaande lijst. Alle deelnemers staan er in en je hoeft de namen maar aan te klikken om naar hun blog te gaan.

Wil je shoppen dan kan dat door te klikken op de onderstaande afbeeldingen: je komt dan meteen in mijn Stampin’ Up! webshop.
Mailen kan natuurlijk ook: attelyootje@gmail.com of neem contact op via het contactformulier op deze site: klik HIER

Ik wens je heel veel hop-plezier. Graag tot de volgende keer.

Groetjes,
Yolanda | Attelyootje

Product Overzicht

3 reacties op “Stempel Schatten Blog Hop – Cadeauverpakking/traktaties”

  1. Mooie cadeautjes, Yolanda. Leuk om je eigen Designerpapier te maken en een one sheet wonder doosje. Ik hou ervan. Creative groet, Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.