Meteen naar de inhoud

Stamp Impressions Bloghop – Summer in the House

Hoihoi,

Leuk dat je weer meehopt met onze maandelijkse Bloghop. Wij hopen je een bron van inspiratie te geven door het tonen van onze creaties.

Deze keer is het onderwerp “Summer in the House”. En dan met name Home Decor.

Denk je even met mij mee: zomer – zon – zee- strand – vuurtoren – gras – water, veel water, samen erop uit, vooral van elkaar genieten.
Zo, dat zijn wat onderwerpen die ik wilde verwerken in mijn bijdrage van vandaag.

Nu wil het geval dat ik niet 1 stempel heb gebruikt, zelfs niet voor een tekst. Maar juist leuk, want in de Memories & More Card Pack zitten er genoeg! De kaartjes zijn van handig formaat: 4×6 inch en 4×3 inch. Er zitten ook mooie lasercuts bij. Neem bijvoorbeeld de vuurtoren.
Ook het prachtige DSP heb ik hierin verwerkt. Echt een mooi thema vind ik het, die zeethema.

Ik heb wel herinneringen aan een vuurtoren.
Als eerste zie je weleens een (IKEA-)poster van een vuurtoren, midden in het water staand, de golven beuken woest tegen de fundering. Wat een kracht spat daar vanaf! Die poster kom ik vaak tegen. Je kent hem vast wel. Kan iemand mij vertellen waarom ze zo aantrekkelijk zijn voor wachtkamers van artsen?

Dan, als heel klein kind lag ik in een slaapkamer die uitkeek op de vuurtoren van Westkapelle (Noorderhoofd). Ergens in de avond/nacht werd ik weleens hard huilend wakker. Mijn moeder kwam bij mij om te troosten en ging op onderzoek uit wat het euvel zou zijn. En kwam tot de conclusie dat wanneer de gordijnen niet he-le-maal gesloten waren het licht van de vuurtoren om de zoveel tellen binnen scheen, en mij wakker maakte. Kijk en dan is zo’n euvel snel en goed verholpen. Een sprietje licht houdt mij nog steeds wakker, maar dat beweegt nu tenminste niet.

Al met al bracht het mij op het idee om dit paneel te maken, met de vuurtoren in het middelpunt van de belangstelling.
Het is een leuke set kaartjes, waarmee je heel veel kanten op kunt. Handig om tijdens je vakantie er lekker mee te spelen. Wat cardstock mee, een schaar, wat lijm en zelfs een pak DSP… Een kleine doos is makkelijk gevuld op die manier, en kan vast wel ergens een plekje vinden tussen de vakantiespullen. Alle materialen zijn uiteraard via mij te bestellen. Je ziet: veel heb je niet nodig!

Hoop dat je het een mooi stukje home-decor vindt. Als dat zo is, zou ik het heel leuk vinden als je een bericht achterlaat. Onderaan vind je de knop om te reageren.

Klik HIER om verder te gaan naar de VOLGENDE deelnemer: Miranda
Klik HIER om nog eens terug te gaan naar de VORIGE deelnemer: José

Hieronder zie je de complete lijst aan deelnemers. Klik eenvoudig op de namen en je komt op hun blogpost bij dit onderwerp uit.
Veel plezier!

Sigrid von Sigrids kreative ART
Beate (Werkstickl)
Fanny
Salina (Paperstar)
Martina (Fräulein Erdbeerli)
rosa Mädchen
Jose Hoogeveen
Yolanda Pasterkamp-de Jonge (Attelyootje)
Miranda Versteeg

Groetjes, Yolanda

Product Overzicht

3 reacties op “Stamp Impressions Bloghop – Summer in the House”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.