Meteen naar de inhoud

Stamp Impressions Bloghop – Easter Ideas

Hoihoi,

Welkom bij onze maandelijkse Blog Hop.
Zo vlak voor Pasen is het weer gezellig tijd voor onze maandelijks terugkerende Blog Hop van de Stamp Impressions.
We hebben een thema bedacht wat jullie allicht op ideeën kan brengen voor nog een (snelle) paascreatie.

Vandaag heb ik voor jullie mijn paasgroet gestempeld met de bundel LINED ALPHABET. Daarvan vind ik het lettertype zo ontzettend leuk!


Het is even een uitgave maar dan heb je een heel gave set samen met de stansen. Ik heb hem TE weinig gebruikt, maar gelukkig zijn er nog nieuwe kansen in het komende jaar….

Voor de letters heb ik het DSP gebruikt van de kleurenserie BRIGHTS waarvan de kleuren mij altijd erg aanspreken. Heb jij ook een voorkeur voor een bepaalde kleurenserie? Zo grappig dat de eitjes er perfect bij passen.

Met behulp van de Big Shot en een magneetplaat heb ik de letters uitgestanst. Omdat het een specifieke  manier van werken is met deze set, heb ik hieronder een video staan, waarin uitgelegd wordt hoe je een trapsgewijze kaart met tekst kunt maken. Ook kun je kiezen om de letters zonder “vleugels” te gebruiken – voor deze manier heb ik gekozen voor de kaart van vandaag.

Ik wens jullie een heel fijn Paasweekend. Het ziet er qua weer helemaal goed uit, dat wordt lekker genieten van de extra dag vrij.
Donderdagavond heb ik gekeken naar de “Passion”, deze keer vanuit Dordrecht – heel dichtbij voor ons. Ik vind het altijd weer verrassend hoe het Lijdensverhaal in een eigentijdse muziekvorm wordt gegoten. Het raakt me keer op keer!
Zelf gaan we heerlijk verderop in het land genieten van het moois wat daar is. Heerlijk, zin in!
Ik ben dol op berichtjes onder mijn blogpost, wil je jouw reactie achterlaten? Alvast bedankt.
Ga verder naar de volgende deelnemer door hieronder op de NEXT-button te klikken.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ga naar Miranda Versteeg

En wil je nog even terug naar de vorige dan klik je hieronder op de PREVIOUS-button:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ga naar Yvonne van Bruggen

Tot gauw, groetjes,
Yolanda

Product Lijst

3 reacties op “Stamp Impressions Bloghop – Easter Ideas”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.