Meteen naar de inhoud

Stamp Impressions Blog Hop – Sketch

Hoihoi,

Leuk dat je (weer) meehopt met ons: wij zijn een groep internationale demonstrators die jou willen voorzien van inspiratie rond allerlei thema’s. Elke maand om 20:00 uur gaan we online voor jou!

Deze maand is het thema een Sketch:

Dat vind ik altijd leuk om te doen. Heb je een keer een “Stampers’ Block” zoek dan eens op internet een Sketch die je aanspreekt en ga lekker spelen. DSP, stempels en inkt, stansen, ponsen – ze helpen je er graag bij. Kijk lekker wat je allemaal voor mooie hobbyspullen hebt en er volgt vanzelf een leuk resultaat.

Ik heb deze keer voor vrolijke kleuren voor mijn kaart gekozen. Het Lieveheersbeestje is ijverig en helpt daar graag bij.

Het is een kaartmodel dat ik jaren geleden al eens maakte: een Z-vouwkaart, ofwel een Zig-zag kaart met een luikje. Ik vond het gelijk geschikt om voor deze sketch te gebruiken.
Door het gebruik van meerdere lagen is het wel wat moeilijker om te stansen, vooral als de lijm nog niet helemaal gedroogd is, zal ik maar zeggen…. (vraag me niet hoe ik dit weet).

Al met al een frisse kaart geworden denk ik zo. Wat denk jij ervan? Krijg je ook zin in het voorjaar?
Van het lieveheersbeestje is ook een pons, heel leuk! Ik heb ook gezien dat iemand een geel/zwart stekebeest (hommel?) ermee gemaakt heeft. Superleuk, dus veel mogelijkheden. En het lieveheersbeestje – zeg nu zelf – het is toch TE schattig?
Bovendien in het Nederlands verkrijgbaar.

Onder mijn bericht zie je de producten die ik gebruikte. Deze zijn allemaal te bestellen via mijn Stampin’ Up!-webwinkel of mail mij jouw bestelling, dan maak ik dat graag voor je in orde.
Helemaal leuk is de actie op dit moment, nog tot 28 februari, waarbij je vanaf € 60,- al een gratis artikel uit de bijbehorende brochure kan kiezen. Er is geen bestel-limiet…

Voordat ik “tot ziens” zeg nog het volgende:
Ik ben eens benieuwd naar jouw creatie met deze Sketch.
Die kan je insturen tot 31 januari. Mijn emailadres is attelyootje@gmail.com
Onder de inzenders verloot ik een verrassingspakketje. Doe je mee?

Wil je nog meer inspiratie opdoen, ga dan nog even mijn collega’s langs – zij hebben dezelfde Sketch, maar ik weet zeker dat elke kaart (of scraplayout?) weer heel anders er uitziet.

Ga HIER naar de volgende deelnemer: Sara Sayers
En ga HIER naar de vorige deelnemer: Fanny Minne

Lieve groetjes en tot ziens,
Yolanda / Attelyootje

Product Overzicht

8 reacties op “Stamp Impressions Blog Hop – Sketch”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.