Power of Hope

Hoihoi,

Hoop, we leven op het ogenblik allemaal in de hoop dat iedereen gezond en wel kan blijven en dat de situatie van nu onder controle komt.

Mooi dat er dan een stempelset is die hoop kan weergeven.
Het is een prachtige set, ben erg blij met deze gratis Sale-a-Bration stempelset. De set heeft veel onderdelen en maar weinig teksten. Toen ik nog geen demo was, was het precies andersom wat ik graag wilde zien bij Stampin’ Up! – teksten, en dan liefst passend bij een pons of stans. Ik vond ze zo mooi!
Nu is het vaker bij mij andersom: de afbeeldingen zijn meestal bepalend voor mijn keuze.
Ik heb deze kaart gemaakt:

Hoe vind je de tulpen langs de rand van het pad? Gezellig, het voorjaar is weer in beeld.
Hier buiten bloeit de Tulpenboom van de achterbuurvrouw volop. En het is best koud buiten, met 5 graden, het voelt minder door de wind. De lucht is prachtig blauw met gelukkig een zonnetje.

Om de bloesems op de kaart uit te beelden heb ik de boom die in de stempelset zit, langs de rand gestempeld en ingekleurd met Blends. Wist je dat je onze stempelinkt (op waterbasis) heel goed kunt combineren met het inkleuren door middel van Blends? Supermooie resultaten krijg je ermee.

Ook de tempel heb ik met Blends gekleurd. Als je goed kijkt zie je zelfs de lichtblauwe schaduwrand erlangs.

Het kaartmodel is heel eenvoudig, ik geef je de beschrijving:
– Snijd een A4 cardstock af op 10,5 x 29 cm.
– Snijd een stuk Whisper White (normaal) van 10 x 10 cm.
– Met de lange kant cardstock boven, rillen op 1 – 2 – 12,5 – 13,5 – 14,5 – 15,5 – 16,5 – 27 – 28 cm.
– Stans een cirkel uit één van de 2 middenstukken die overblijven, mooi centraal of eventueel iets verhoogd vanuit het midden, om zo wat ruimte voor een tekstlabel te houden. (Tip: neem de cirkel niet al te groot om zodoende de stevigheid van het kader te behouden. Ongeveer 7 cm doorsnede is prima)
– Snijd een stuk Whisper White van 10 x 10 cm.
– Bestempel naar eigen inzicht en plak het op het gesloten stuk
– Vouw het midden (op de 14,5 rillijn) de kaart als een normale kaart. Van daaruit vouw je berg- en dalvouwen. Plak aan beide zijkanten het 1cm-stuk op elkaar. (kijk eventueel naar de foto’s)
– Stempel desgewenst een tekst en pons of stans deze uit. Plak hem op de kaart.

Voor de dame heb ik 2 restjes papier gebruikt. Een restje Whisper White en een restje DSP De parasol heb ik op het Whisper White gestempeld met Memento Tuxedo Black en ingekleurd met Blends. De kimono is gestempeld en ge-heatembosst in zwart op het restje DSP. De glans is moeilijk vast te leggen op de foto, maar ik kan je zeggen dat het er heel mooi uitziet. De delen zijn aan elkaar geplakt en vormen zo een mooi geheel.

De tekst is gestempeld op een restje Whisper White Thick cardstock, en als label uitgestanst.

Neem gerust de tijd om eens dit model kaart te maken. Het is een dankbaar model, plat op te sturen, maar als een doorkijkkaart neer te zetten! Net een fotolijstje!

Heel veel plezier met deze beschrijving.
Mag ik jouw uitvoering ook bewonderen? Stuur hem via een berichtje (je weet me wel te vinden, of plaats hem op mijn tijdlijn: https://www.facebook.com/attelyootje/

Wil je weten welke producten ik gebruikte om deze kaart te maken, dan staat hieronder een overzicht. Je kunt eventueel je keuze maken, mail die dan naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.

Je kunt kiezen om het zelf via mijn officiële webshop te bestellen (betalen alleen met CreditCard, verzendkosten à € 5,95).
Dit is de snelste manier om je bestelling in huis te hebben.
Klik HIER om naar mijn officiële webshop te gaan.

Er is nog een mogelijkheid: doe mee met de eerstvolgende verzamelbestelling (morgen, 22-03-2020) en betaal geen verzendkosten.
Ik stuur het je gratis op of ik bezorg het contactloos bij je thuis :-).
Wil je pinnen, dan kan dat als je het bij mij thuis afhaalt.
Mailen doe je naar attelyootje@gmail.com

Mijn “Retired” Webshop op deze website is 24/7 open. Wellicht is daar iets van je keuze bij. Afrekenen kan via i-Deal, dus handig én contactloos. De verzendkosten zijn gedurende de periode tot 6 april voor mij.
Klik HIER om naar mijn “Retired” Webshop te gaan.

Ondanks het koude weer wens ik je een fijn weekend.

Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.