Meteen naar de inhoud

Power of Hope, Honey Bee en Beautifully Braided

Hoihoi,

De afgelopen weken heb ik wat kaarten gemaakt die ik je graag wil laten zien.

Het zijn kaarten waarmee ik meedeed in een Mini-Catalogus/SAB-swap, samen met een aantal collega’s. Ik had me opgegeven met 3 stempelsets, dus dat was toch wel even aanpoten. Voor elke stempelset “moest” ik voor een groepje van 6 collega’s kaarten maken. Soms kun je je op de hoeveelheid werk wat verkijken, maar hoppa! Lekker aan de slag en leuk bezig zijn is het belangrijkste.
De kaarten zijn inmiddels al lang en breed bij de ontvangers aangekomen, dus ik mag ze nu hier ook showen.

De eerste kaart is gemaakt met het lampionnetje wat in de set Power Of Hope zit. Een Sale-A-Bration stempelset. Ik houd wel van het Chinees (of is het Japans?) stempelwerk, met de tekeningen lijkende op penseelstreken.
Daarmee heb ik het mooie bloesem Specialty DSP (Parisian Blossoms) gecombineerd, het past heel goed in de sfeer. Het fijne shimmery effect wat op het papier zit zie je eigenlijk niet op de foto, maar het ziet er wat champagnekleurig uit. Klinkt best romantisch toch?
De tekst is in het goud geëmbosst, dat geeft een mooi effect!

Deze nam nog niet zoveel tijd in beslag. Morgen zie je mijn tweede kaart uit deze swap. Kom je dan weer kijken?

Groetjes, Yolanda

Product List

1 reactie op “Power of Hope, Honey Bee en Beautifully Braided”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.