Meteen naar de inhoud

My swap #onstage2019 #duesseldorfonstage2019

Hoihoi,

Gisteren een heerlijke dag in Düsseldorf beleefd, super hoeveel motivatie ik weer gekregen heb voor nieuwe ideeën met nieuwe producten van Stampin’ Up! Even een lange post, dan heb je wat…

Omdat er zoveel mensen zijn op zo’n evenement is het altijd leuk om even kennis te maken met mensen die je niet eerder hebt ontmoet, en dan is een voorstellingsrondje/swaprondje een mooie gelegenheid om ideeën uit te wisselen en dat doe ik graag met iets wat ik zelf heb gemaakt. In ruil daarvoor heb ik dan een tas vol ideeën terug!

Mijn swap was deze: 

Een stukje Watercolor Paper gesneden op 2″x 3″ heb ik bewerkt op de volgende manier:

Hot glue in 2 lijnen op het papier zetten,

daarna in de nog hete lijm met een houten prikker dwars er overheen lijnen trekken.

Hierna verwarmen met de Heat Tool en meteen Embossing poeder erover strooien, hier in het zwart.

Het geheel laten drogen. Daarna heb ik Brusho in 2 kleuren met water vermengd in een palet en de kaartjes op een bevochtigde ondergrond gelegd, om zodoende erg kromtrekken te voorkomen. De bovenkant is behoorlijk nat gemaakt met een Spritzer.

Met een dikke en behoorlijk natte kwast de Brusho mengsels op gebracht en laten drogen. Gewoon een beetje spelen met de kleuren.
Door het water vermengen de kleuren zich op dat punt waar je dat wilt.

Nadat het geheel gedroogd was (een nacht over), heb ik de kaartjes op een witte basiskaart (Whisper White Thick) geplakt met dimensionals en vervolgens een eenvoudige tekst eronder geplaatst.

Heel even was ik afgeleid en beleefde ik een OEPS-momentje.

Probeer deze gave techniek ook eens! Echt leuk om te doen en je hebt al gauw een echt WOW-resultaat.

Alle ruiltjes die ik ervoor terugkreeg zie je hier. Heel hartelijk bedankt dat je met mij wilde swappen!

We konden ook een aantal make and takes maken. Alles zit daarvoor bij elkaar, voorgesneden en wel in een gesloten pakketje. Bij één ervan miste het strookje voor de tekst. Die kwam nu onder uit mijn tas… tussen de swaps gevallen … Zal hem deze week maar thuis maken dan. Binnenkort kan ik deze hopelijk bestellen… Schattig he die vogeltjes?

Ik geef je graag de gelegenheid voor om de techniek van mijn swap tijdens een workshop bij mij te komen leren.
Neem contact met mij op via attelyootje@gmail of via het contactformulier op mijn website.

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.