Meteen naar de inhoud

It Started With Art… 5 jaar geleden …

Hoihoi,

Een van mijn teamleden viert deze week dat zij vijf jaar demonstratrice is. Dat is echt al een hele poos. En ze vindt het hartstikke leuk om te doen.
Om haar met deze mijlpaal te feliciteren maakte ik deze kaart.
Lekker feestelijk geworden he?

De stempelset It Started With Art is een erg vrolijke set waarbij allerlei creatieve bezigheden worden weergegeven. Van stempelen tot naaiwerk, knoopjes, linten, inktflesjes, markers, verfkwasten…. o, je kunt het zo gek niet verzinnen maar creatief bezig zijn kan op zoveel manieren. Maar ik hoef je daar niets over te vertellen, dat weet je wel LOL.

Ook het bijpassende DSP (design papier) is erg leuk om te gebruiken. Lekker vrolijke kleurtjes!

Er is zelfs bijpassend Washitape, dat heb ik gebruikt om ook de binnenkant van de kaart te versieren, op dezelfde manier als het witte ondergrondje van de kaart.

Aangezien ik geen grote cijfer 5 heb (actueel) heb ik gekozen om de letters van de stempelset Lined Alphabet met bijpassende stansset Layering Dies te gebruiken.
De stempels heb ik met Memento op het DSP gezet, daarna uitgestanst. Met een Paper Snips heb ik de niet gestanste lijnen uitgeknipt, zodat de letters los komen.

Zie de prachtige schittering?

De achtergrond van de basiskaart heb ik gestempeld in Versamark en geheatembost met het nieuwe “Shimmer White Stampin’ Emboss Powder”. Super feestelijk wit embossingpoeder dat een mooie glimmer over zich heeft. Ik ben er heel blij mee! De pailletten maken het zo wel heel feestelijk!

Start nu met EXTRA, EXTRA voordeel! Vraag mij er gerust naar!

Wil jij ook deel uit maken van mijn team demonstratrices, dan wil ik je graag alle info en begeleiding geven die nodig is om te starten.
Deze maand kan het nog: instappen met extra voordeel. Niet alleen nu maar ook de komende tijd! Vraag mij er gerust naar!
Of mail, naar attelyootje@gmail.com of klik hier voor het contactformulier.

Groetjes,
Yolanda

Product Overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.