IDEAS Bloghop – Fast & Fabulous

Hoihoi,

Op zoek naar ideeën om te maken met je Stampin’ Up!-producten? Wij – IDEAS International Demos Exciting Artistic Stampin’ – willen je graag voorzien van mooie projecten. Elke maand is er een tutorial bundel met tutorials/lessen van door ons gemaakt projecten die je na kunt maken door de beschrijving te volgen. Aan het eind van dit bericht staat beschreven hoe je kan deelnemen.

Voor deze maand is het onderwerp gekozen: Fast and Fabulous – VliegensVlug. Kaarten die je in een handomdraai maakt met weinig producten.

Ik heb 4 makkelijke kaartjes gemaakt én daarbij een verpakking om ze in te doen.
Heel leuk om iemand kado te geven en het is vliegensvlug gemaakt.

Het snelle zit hem vooral in het gebruik van de materialen: de kaartjes zijn in mum van tijd gesneden en gerild, je hoeft enkel te versieren en te vouwen. Vliegensvlug klaar. Gemak dient de mens.

In de tutorial/werkbeschrijving staat hoe het gemaakt wordt. Van ons allemaal tref je de werkbeschrijving in de bundel aan. Van ons, voor jullie gemaakt.

Wil jij onze projecten ook maken? Ik kan ze je warm aanbevelen.
Bij deze blog hop hoort een serie tutorials (werkbeschrijving met foto’s), waarin ook mijn project met tekst en werkfoto’s haarfijn wordt uitgelegd, met maten in centimeters én inches. Ook de gebruikte producten staan hierin vermeld.
Vraag de hele serie in 1x aan. Niet alleen een tutorial van mij, maar de hele serie van álle deelnemers ontvang je in één keer.
Hoe dan?

 1. gratis bij een catalogusbestelling van minimaal €35,00 (via mail of mijn officiële webshop)
 2. bestel de tutorial bundel los voor €15,00 via mail aan mijattelyootje@gmail.com

Er is één voorwaarde aan verbonden: wij hebben hard gewerkt aan de projecten, de beschrijvingen zijn alleen voor eigen gebruik bedoeld. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.
Wil jij de tutorialbundel ontvangen naar aanleiding van jouw bestelling, mail mij dan svp
Weet jij iemand die ook zo’n bundel wil hebben, geef haar/hem dan eenvoudig mijn mailadres zodat diegene contact met mij kan opnemen.

Debbi Green heeft de volgende bijdrage gemaakt, IK ben benieuwd welke “Creative Chaos” het is geworden…:-). Wil jij dat ook bekijken, klik dan op de button hieronder:

Klik op de button om door te gaan naar Debbi Green

Vergeet niet dat morgen de nieuwe jaarcatalogus online komt… zoveel moois, nieuws… om helemaal vrolijk van te worden. Nog geen exemplaar ontvangen? Een verzoek kun je sturen via het contactformulier (lees even de voorwaarden hier)

Er komen tevens nieuwe acties, dus een mooie gelegenheid om je te abonneren op de nieuwsbrief, en je kan ook volger worden van deze website/blog. Steeds als er een nieuw bericht online komt krijg je automatisch een mail, zodat je niets mist. Je vindt de velden in de rechter kolom of anders onder aan deze pagina.

Tot gauw, groetjes,
Yolanda

8 reacties op “IDEAS Bloghop – Fast & Fabulous”

 1. Ha Yo – Ho,
  Super idee en heel mooi de kleuren combi.
  Ik vind het een prachtig creatief geheel…………………
  Danki baja. Josephine.

 2. Lida de Leeuw van Weenen

  Ha Yolanda,
  Wat een leuk, fris project.
  Ik zat zelf ook met zoiets in m’n hoofd, om eens leuk wat kaartjes weg te geven. Dan de IDEAS maar bij de bestelling zetten , hoef ik het niet meer uit te denken.
  Groetjes,
  Lida

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.